Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyet keresek?

Milyen munkahelyet keresek?

Figyelt kérdés

Minőségbiztositásban van egy 1 tapasztalatom. Emellett érettségim van és angol nyelvtudásom egy rendszerüzemeltető szakkal.

Ez már túlképzettnek számít? Mert azt kapom, vagy valaki kevesebbért is vállal munkát és ő kapja az állást.

Szeretnék szakosodni, és képzéseket végezni, de ahhoz pénz kell vagy egy olyan munkahely ami támogatja.

Pécs környékén, meg talán Kaposváron keresek. Ha esetleg bárki tudna valamit.

ma 02:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amilyet akarsz.
ma 03:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Te életed, te felelősséged. Ezt idegenek nem mondhatják meg.
ma 05:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen messze van a túlképzettsegtől. Mint Makó Jeruzsalemtől.
ma 06:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ez már túlképzettnek számít?"

Mire?

ma 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Pécs környékén? Sok sikert! 😬
ma 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-es kérdése teljesen jogos. Ha pl. szalag mellé keresnek segédmunkást, arra te túlképzett vagy.
ma 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötekedésből: mit jelent, hogy

-"egy 1 tapasztalatom"? 1 év, 1 évtized, 1 projekt?

-"angol nyelvtudásom"? Megüti a min. B2-t gyakorlatban is? Passzív vagy aktív tudásról van szó?

Nem mindegy, milyen munkát keresel, mert az, hogy túlképzett vagy-e a konkrét munkától, munkakörtől függ.

ma 09:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Amikre beadtam azokra azt mondták.

Angol nyelvtudásom tárgyalóképes szóban illtve írásban is.

Én se tartom túlképzettnek magam, sőt lenne bőven fejlődni, de ehhez jelenleg egy munkahely kéne, hogy magántanárhoz tudjak járni és belevágni az egyetembe is.

1 év tapasztalat* nem is figyeltem nagyon hajnalban, hogy mit is írtam.

Ha már Pécsen se találok munkát, akkor meg jobb lesz ha feladom, fogalmam sincs mi legyen.

Területi képviselőnek vettek fel, de azt 3 interjú után azt mondtam, hogy hagyjuk. Szóval oda nem mentem már kezdeni, meg leadni se adtam le a papírjaim.

Voltam interjún minőségbiztositásban is egy pozira, úgy tűnt minden oké, az interjú is jól ment le. Aztán a napokban kaptam emailt, hogy mást vettek fel.

ma 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!