Csak én utálom a munkát/mókuskereket?
Figyelt kérdés
Utálom, hogy mindennapom a munkával telik, mindennap be kell menni dolgozni hétfőtől péntekig. Egyedül csak a hétvégéket várom, van aki szeret egyáltalán dolgozni?dec. 2. 22:12
31/34 anonim válasza:
Dehogyis! Én is.
Túl sokat dolgozunk aránytalanul kevés fizetésért.
Semmi előrelépés már az őskor óta.
A vicc az, hogy néha adnak kis emelést, vagy ajiba egy mókás zsebpénzt, amiért le kell menned hídba is, hogy nehogymár tényleg egyszer úgy érezd, hogy elismerik, hogy megdöglesz.
Persze mindig bruttóban közlik.
Aztán levonják az egészet😆.
Ez a nettó, és plusz meló.
32/34 anonim válasza:
Én azt sem tudom meg fogok-e élni a nyugdíjamból. Szerintetek kivándoroljak vagy maradjak?
34/34 anonim válasza:
De én szeretek magyarul beszélni :( tudok németül is de na...és szeretem hogy magyar könyveket kölcsönözhetek ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!