Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emberek, akik kötött munkaidőb...

Emberek, akik kötött munkaidőben dolgoztok! Nem nyomasztó számotokra a napi 8 óra robotolás?

Figyelt kérdés
5 napig szenvedtetnek, majd adnak 2 nap ajándék szünnapot. Én nem akarok senkit se hergelni ezzel, de szerintem ez embertelen... Egy mókuskerék. Bunkó kollégák stb... Hol marad a szabadidő, család, barátok?

2022. márc. 20. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem is borzalmas. 😫🤮
Nem, nekem tökéletes így. 🤷‍♂️😊
48 szavazat
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Nem azért kellene élnünk, hogy dolgozzunk, hanem azért kellene élni, hogy éljünk.
2022. márc. 20. 15:28
 2/37 A kérdező kommentje:
Persze vannak karrierista emberek, de az emberek többsége csak kényszerből dolgozik, a kollégákat meg vasvillára akasztanák.
2022. márc. 20. 15:31
 3/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem, mivel szeretem a munkám és kb csak a felét kell dolgoznom a 8 órának.

Másrészt kettőkor már végzek szal van még bőven időm edzeni menni, filmezni, leülni a teraszomra egy sörrel stb.

2022. márc. 20. 15:41
 4/37 anonim ***** válasza:
88%

Nekem annyira nem borzasztó mert szerencsére normális kollégáim vannak, és a munka sem annyira vészes főleg mert változatos, így a 8 órás munkaidő szerencsére gyorsan letelik.

Persze vannak napok amikor nincs úgy munka és lassabban megy az idő, olyankor kész vergődés az egész de ilyen ritkán van szerencsére.

2022. márc. 20. 15:45
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam már mindenféle munkarendben.

Az első munkahelyemen H-P 6 óra +24 óra ügyelet(egyébként folyamatos munkarend). Egy hónapban ez az ügyelet 2-3 napot jelentett és ha hétköznapra esett 8 óra ügyeleti pénzt le is vontak a másnapi lelepesert.

A második munkahelyemen valtozatos volt a beosztás.

Hétköznap volt hogy délelőtt-delutanos váltásban voltunk, hétvégén 12 órába, aztán jött az, hogy 12 orazunk és akkor egy héten max 4 napot kell menni.

A mostani helyemen meg napi 8 órát vagyok, igaz itt van változás a napok miatt, mert van amikor este 6kor vegzek. Ha túlora van lecsusztatom, ha meg máshova raknak ott 1,5-2 órával hamarabb eljohetunk.

Az összes közül talán a délelőtt-delutanos valtast szerettem a legjobban.

2022. márc. 20. 15:49
 6/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem mindenkit tart el az anyukája, és nem mindenki akar bűnözésből élni se...
 7/37 anonim ***** válasza:
79%
De az. Szörnyű. És tudsz jobbat?
 8/37 anonim ***** válasza:
44%

Azért dolgozok, hogy a világ előre menjen. Sajnálom, hogy rengeteg ember van, aki rühelli a munkáját, de én nem. Pont ezért tanultam annyit. Örülök, hogy van napi rutin, vannak emberi kapcsolataim, hogy sok pénzt keresek vele, mindent megtudok adni a családomnak, hogy tudom miért és kinek jó a munkám stb. Tehát hasznos tagja vagyok a társadalomnak és a családom számára is. Nyilván nagyon sokaknak inkább a kötetlen munkaidő fekszik, vagy az önálló vállalkozás, de ez csak egy töredék rész. Azért is dolgozni kell, hogy azt elérhesd.

Persze, jó lenne neked, ha egy gazdag nemes lennél, aki egész életében csak élvezi a javakat, szórakozik mint régen, ugye?

Csak azt elfelejted, hogy azt a jólétet kosztért tartott rabszolgasággal érték el, ugye? Ott os volt, aki megfizetett azért, hogy mások gondtalanul “utazgathassanak”.

Előtted is ott az esély, hogy vállalkozó légy. Ja, azért tenni és tanulni is kell.

2022. márc. 20. 15:53
 9/37 A kérdező kommentje:
Én nem így vagyok bekötve miért nem dobtak le akkor engem a Taigetoszról?
2022. márc. 20. 16:00
 10/37 anonim ***** válasza:
24%

És mikor sportolnak?

Nekem az lenne durva,ha nem tudnék edzeni,heti 5 nap.

2022. márc. 20. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!