Ki bírna jobban 12 óra megállás nélküli robotolást?
Pl. egy építkezésen
Egy átlag melós, aki tobb fizika munkat is végzett mar életében vagy egy testépítő aki az irodából jár edzeni?
Grat, vicces vagy...
Elkezdődött a fizikai munkás vs. testépítő kérdésszezon:)
Mi van akkor, ha valaki fizikai munkás és testépítő is? Ő a joker:)
Kifejezetten sok olyan srac van, aki fizikai munka mellett kondizik. Mikor videken jartam edzeni, ott a konditeremben volt mindenfele szaki: komuves segedmunkas, karosszeria lakatos, geplakatos, erosaramu villanyszerelo, vasuti hegeszto. Altalaban 30-as, 40-es fazonok voltak. Eronletuket nem tudom, de az egyik komuves sracon kivul a tobbinek az eroszintje nem volt meggyozo.
Olyan kerdest mikor ir mar ki valaki, hogy ki tud nagyobbat huzni vagy nyomni, a banyasz, a komuves, a mezogazdasagi foldmunkas vagy egy hobbi szinten testepitessel foglalkozo figura?
A munkás.
Egy strongman viszont már jó eséllyel indulna.
Testépítő megtudna verni egy boxolót?
Testépítő letudna úszni egy olimpikon úszót?
Testépítő erősebb mint az erőemelő?
Testépítő lefut egy futót?
Elég lesz már ezekből az idióta kérdésekből.Mindenki abban jó amit csinál.
Amugy meg rengeteg olyan van. Én villanyszerelő vagyok mellette edzek és küzdősport multam miatt haverokkal eljárok boxolni vagy birkózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!