Hogyan viselitek? Holnaptól ismét hétfő, kezdődik a poklok pokla, újabb munkahét, újabb kibírhatatlan tömegközlekedés a munkába, ott pedig robotolás a semmirekellő főnöknek, majd hullafáradtan hazaesés, tv és alvás?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 23:18
1/19 anonim válasza:
Egész jól, főleg hogy nem dolgozom :D
2/19 anonim válasza:
A TV-t cseréljük ki a kutyámra, amúgy én állást keresek, úgyhogy remélem, nem sokáig maradok még. Szerettem ezt a munkahelyet egy darabig, de sajnos sok negatívum történt az elmúlt évben, amik miatt mostanra megérett a váltás gondolata. Akartam megoldani a problémákat, de csak falakba ütközök.
3/19 anonim válasza:
Utálom a hétfőket... Megint korán kell kelni, megint emberek közé kell menni...
Tv meg alvás?? Jól megy! Örülök, ha fél 1 - kor sikerül lefeküdnöm aludni.
4/19 anonim válasza:
Hogy bírom? Hogy egy mentoromat idézzem:
"Mingyá' hányok!"
5/19 anonim válasza:
Nem jól de csak mert egy rakás iskolai beadandót is le kell a héten gyártsak és egyik nagyobb baromság mint a másik.. inkább melóznék éjjel nappal mert annak legalább van értelme, szeretem és meg is fizetik :)
6/19 anonim válasza:
A tévét cseréljük tanulásra.
Amúgy nagyon nehezen. Ma még próbálok nem gondolni rá. :/
7/19 anonim válasza:
Amúgy én is váltásban vagyok, de 90 pályázat után és úgy, hogy lassan november, nem sok a remény.
9 hónapja dolgozom itt és folyamatosan jöttek a negatívumok, ja és át is vágtak.
8/19 anonim válasza:
Hálistenek nem ilyen életem van. Én osztom be az időmet és akkor dolgozok amikor akarok és annyit amennyit akarok.
9/19 anonim válasza:
Én már nagyon szeretném, ha újra ilyen problémáim lennének. Január óta keresek munkát, eredménytelenül. Már nagyon rossz a hangulatom emiatt.
10/19 anonim válasza:
Én szeretem a munkámat és az ottani közegemet, így nem szenvedek a munkahét kezdetétől. 14:00-ig munka, aztán óra magántanárral, aztán otthon filmezés a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!