Hogyan viselitek? Holnaptól ismét hétfő, kezdődik a poklok pokla, újabb munkahét, újabb kibírhatatlan tömegközlekedés a munkába, ott pedig robotolás a semmirekellő főnöknek, majd hullafáradtan hazaesés, tv és alvás?
Nem nagyon bírom. Már szombat este ideges vagyok a hétfő reggeli értekezlet gondolatától. Vasárnap már nem is tudok pihenni, csak a munkán agyalok és szarul érzem magam. Talán váltani kellene.
A férjem új munkája miatt csak hétvégente jár haza és ez nekem szörnyen rossz. Nem akarok egyedül lenni. Hétfőtől szerdáig érzem pkolnak. Csütörtöktől elmegy.
Nem dilgozom jelenleg, de belegondolni is rémálom, hogy hamarosan muszáj lesz, mert fogytán a megtakaritott pénzem.
Én nem a robotolásban, droid életben látom a lét értelmét. Ami a magyar munkahelyeket illeti, egy szóval összfoglalva:hányinger.
Csak annak pokol aki nem tesz ellene.
Nem tomegkozlekedem, bar bajom sincs vele.
A munkam változatos es stresszmentes.
Melobol hazaérsz kb 5 orara. Ha lefekvesig csak tv-t tudsz nézni, akkor eléggé üres az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!