Vállalnátok nettó 130-ért napi 2x 1,5 óra tehát 3 óra tömegközlekedést 2x 3 = 6 átszállással?
Nem csalás nem ámítás ha bejön a metrófelújítás újabb üteme, a napi utazási időm kb 2x 1ó 20-25 perce, vagyis durván 2x 1,5 órára napi 3 órára nő. Az átszállások száma 2x 3 = 6 lesz.
És ki se mozdulok Pestről.
Vállalnátok ezt a havi 130 nettóért?
Ezt nehezen hiszem el. 4 éve kaptam havi 110ezret egy 4000fős faluban, szomszéd faluból buszoztam napi kB 50 perc ment el ezzel, 1 átszállással.
Te Pesten vagy
Igen, így van és Pesten vagyok és 130 a nettóm. Jobbra (=többre ) kilátásom sincs, ahova mehetnék ott a bértábla miatt ennyit kapnék.
Teljesen más területre (gyár pl) a cigányok közé meg kösz nem megyek.
De ha nem hiszed gyere el a szociális ágazatba és nézd meg az ágazati bértáblát. ennyit a bér diplomás embernek (is).
"Ez inkább csak végső esetben jöhet számításba"
itt dolgozom 12 éve. 12 éve napi 2x 1 óra azt utazás. de most a metróelújítás miatt vagy másfél-két évig napi 2x 1,5 óra lesz. a bér az nem fog változni max bruttó 2-3000 ft-ot de még azt se. ezek a kilátások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!