Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vállalnátok nettó 130-ért...

Vállalnátok nettó 130-ért napi 2x 1,5 óra tehát 3 óra tömegközlekedést 2x 3 = 6 átszállással?

Figyelt kérdés

Nem csalás nem ámítás ha bejön a metrófelújítás újabb üteme, a napi utazási időm kb 2x 1ó 20-25 perce, vagyis durván 2x 1,5 órára napi 3 órára nő. Az átszállások száma 2x 3 = 6 lesz.

És ki se mozdulok Pestről.

Vállalnátok ezt a havi 130 nettóért?

2020. okt. 21. 18:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

"ogy hasznosan teljen és késöbb továbbléphessek."

ezt a szar üres dumát hányszor hallottam én már olyanoktól akik 100 éve a helyükön vannak és nem mozdulnak. Üres önáltató semmi nulla maszlag duma. Nem fog te továbblépni 100 év múlva is ugyanott leszel.

2020. okt. 22. 07:27
 22/26 anonim ***** válasza:

"ezt a szar üres dumát hányszor hallottam én már olyanoktól akik 100 éve a helyükön vannak és nem mozdulnak. Üres önáltató semmi nulla maszlag duma. Nem fog te továbblépni 100 év múlva is ugyanott leszel."

Már pedig csalódnod kell mert így fog lenni,ha tetszik ha nem :) Már csak egy autó hiányzik ahhoz ,hogy egy év múlva 3szor annyit keressek mint most, minden más már adott.

És ezt mind te is elérhetnéd ( elérhetted volna) ... :)

2020. okt. 23. 10:07
 23/26 A kérdező kommentje:

"Már pedig csalódnod kell mert így fog lenni2

nem fogok csalódni mert büdös szót se hiszek el

2020. okt. 23. 19:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Te dolgot mit hiszel el :) Nem foglalkozom mások véleményével, de attól még így lesz:)
2020. okt. 24. 14:27
 25/26 anonim ***** válasza:
Kerdezo ha nem titok honnan es hova utazol? Engem is erinteni fog a metrofelujitas igy en is a lehetseges utvonalakon agyalok. Hatha neked is van vmi picit gyorsabb. Mondjuk en mar edzett vagyok, mert engem a deli szakasz felujitasa is erintett..
2020. okt. 26. 11:46
 26/26 qkker1 ***** válasza:
2020. nov. 1. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!