Vállalnátok nettó 130-ért napi 2x 1,5 óra tehát 3 óra tömegközlekedést 2x 3 = 6 átszállással?
Nem csalás nem ámítás ha bejön a metrófelújítás újabb üteme, a napi utazási időm kb 2x 1ó 20-25 perce, vagyis durván 2x 1,5 órára napi 3 órára nő. Az átszállások száma 2x 3 = 6 lesz.
És ki se mozdulok Pestről.
Vállalnátok ezt a havi 130 nettóért?
Nekem is végső esetben jöhet számításba.
Jelenleg pont ebben a helyzetben vagyok, egy faluból járok be az egyetemre. Ám nemsokára végzek a mesterrel is. Ezt a bejárást csak akkor vagyok hajlandó folytatni munka miatt, ha jól meg is fizetnek. Különben közelebb keresek munkát.
Na én is rengeteget utazom mostanában. Másik megyébe ingázok tömegközlekedéssel minden nap. Az utazás cirka 1.5 óra oda 1.5 vissza. Plusz amíg felkelek menetrendhez alkamazkodok ( várok) begyaloglok a munkahelyre másik városban az további 1 óra.. az napi 4.5 óra utazás kb picivel több bérért mint a tied. Szóval te csak ne panaszkodj:D
Én ez alatt az idő alatt képzem tovább magam, meg kikapcsolódok ,hogy hasznosan teljen és késöbb továbbléphessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!