Emberek, akik kötött munkaidőben dolgoztok! Nem nyomasztó számotokra a napi 8 óra robotolás?
Minden nap 8-16-ig dolgozom, a munkámat szeretem, a munkatársaimat szeretem. Enyém az összes délután és hétvége, szerintem még a telefonszámomat sem tudja senki, nem az a hely, ahol munkaidőn kívül is zaklatnak a benti dolgokkal. Fiatal vagyok, úgyhogy 21 nap szabim van, ez az egy pont fájó, ezt bevallom. Egyelőre, se gyerek, se kutya, se macska, szóval a szabadidőm csak az enyém. Én elvagyok így. :)
Én nem gondolom, hogy a munkának feltétlenül nemszeretem robotolásnak kellene lennie. Nem tudsz váltani?
Aki lepontoz,az nem ért sem engem,sem a kérdezőt.
Nekem fontos az edzés,nem szeretem az embereket,mármint lefárasztanak.
Számomra a kötetlenség a legjobb dolog az életben.
A pénzre nem úgy tekintek,mint más.
Nem kellenek drága holmik,autó,drága telefon,utazás,stb.
A szabadidő,testi-lelki harmónia többet ér.
Én az egész életemet leélném home officeban.
Persze időnként kimozdulok,de napi szinten nem hiányzik.
A 8 óra munka nem visel meg, szeretem amivel foglalkozok.
A napi 3 óra utazás visel meg rettenetesen, azt az időt sokkal jobban el tudnám tölteni. A home office-t például nagyon élveztem.
Mondjuk még utazással együtt is marad napi 6-7 óra szabadidőm, ami nem olyan vészes.
Nem vagyok karrierista, csak az alapján válaszottam továbbtanuláshoz irányt, ami érdekel. Így nem annyira kellemetlen a meló. :)
Nekem istenigazából nem is a munkával van a fő gondom.
Egyszerűen emberundorom van, szorongok társaságban. Szerintem autista vagyok... 🤷♂️🤷♂️
Úgyhogy emberiszonyom van. Sokszor bántottak engem munkahelyen is. Volt, hogy fogyatékosnak neveztek.
Szerintem középsúlyos autista vagyok. Komplex feladatokat nem tudok elvégezni és nincsenek társas kapcsolataim.... És jelentkeztem sok helyre, irodába, de csak putris aljahelyekre vesznek fel engen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!