Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emberek, akik kötött munkaidőb...

Emberek, akik kötött munkaidőben dolgoztok! Nem nyomasztó számotokra a napi 8 óra robotolás?

Figyelt kérdés
5 napig szenvedtetnek, majd adnak 2 nap ajándék szünnapot. Én nem akarok senkit se hergelni ezzel, de szerintem ez embertelen... Egy mókuskerék. Bunkó kollégák stb... Hol marad a szabadidő, család, barátok?

2022. márc. 20. 15:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Minden nap 8-16-ig dolgozom, a munkámat szeretem, a munkatársaimat szeretem. Enyém az összes délután és hétvége, szerintem még a telefonszámomat sem tudja senki, nem az a hely, ahol munkaidőn kívül is zaklatnak a benti dolgokkal. Fiatal vagyok, úgyhogy 21 nap szabim van, ez az egy pont fájó, ezt bevallom. Egyelőre, se gyerek, se kutya, se macska, szóval a szabadidőm csak az enyém. Én elvagyok így. :)

Én nem gondolom, hogy a munkának feltétlenül nemszeretem robotolásnak kellene lennie. Nem tudsz váltani?

2022. márc. 20. 16:40
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
# nézzük meg 10 év után, hogy hogy gondolod.
2022. márc. 20. 16:58
 13/37 anonim ***** válasza:
76%

Aki lepontoz,az nem ért sem engem,sem a kérdezőt.

Nekem fontos az edzés,nem szeretem az embereket,mármint lefárasztanak.

Számomra a kötetlenség a legjobb dolog az életben.

A pénzre nem úgy tekintek,mint más.

Nem kellenek drága holmik,autó,drága telefon,utazás,stb.

A szabadidő,testi-lelki harmónia többet ér.

Én az egész életemet leélném home officeban.

Persze időnként kimozdulok,de napi szinten nem hiányzik.

2022. márc. 20. 17:27
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
LOL. Nekem a negy oras finghamozasnal nem akadt kemenyebb munka soha. Nyolc ora magatol elrepul, ha van mit csinalni, de a 12 se volt olyan pusztito, mint mikor ugy kellett csinalnunk 4 oraban, mintha csinalnank valamit, amugy nyolcoras fizetesert.
2022. márc. 20. 18:17
 15/37 anonim ***** válasza:
Nekem a munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen😂
2022. márc. 20. 20:05
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas kérdezö csak azért megyek be hogy, tudjak kaját venni szabadidö 0 a boltba is öröm ha eljutok.Persze legyek válalkozó meg informatokus mert a világ igy müködik.Addig meg valaki eltart amig tanulok a szétvert oktatási rendszerbe.Legyek válakozó egy olyan országba ahol Orbán osztálytársa a legazdagab.Világ szinten nem jönnek már csak emiatt ide be fektetni nem hogy, válalkozni.De ami vicc a szomszédba háboruznak mert a sok túlfizetet politikus játsza a fejét.Szóval lehet hogy, holnap le bombáznak mert az eu,nato stratigiai nyugalomal figyel.De akkor még a menekülteken is én segítsek amikor én is kajáért megyek dolgozni.A plotikusok,miliárdosok meg 0 összegel segítenek de lehet még adót is emelnek.Hány milliárdos ment segiteni 1 se ennyit az emberségröl de én adjam oda mindenem még ha kaja nélkül is maradok.
2022. márc. 20. 21:16
 17/37 anonim ***** válasza:
79%
A média meg be se számol arrol hogy, sok gazdag emberke mennyire nem tesz semmit.De az átlag embereket meg cseszegeti hogy, adakozanak.
2022. márc. 20. 21:18
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

A 8 óra munka nem visel meg, szeretem amivel foglalkozok.

A napi 3 óra utazás visel meg rettenetesen, azt az időt sokkal jobban el tudnám tölteni. A home office-t például nagyon élveztem.

Mondjuk még utazással együtt is marad napi 6-7 óra szabadidőm, ami nem olyan vészes.

Nem vagyok karrierista, csak az alapján válaszottam továbbtanuláshoz irányt, ami érdekel. Így nem annyira kellemetlen a meló. :)

2022. márc. 21. 15:09
 19/37 A kérdező kommentje:

Nekem istenigazából nem is a munkával van a fő gondom.

Egyszerűen emberundorom van, szorongok társaságban. Szerintem autista vagyok... 🤷‍♂️🤷‍♂️

2022. márc. 22. 16:31
 20/37 A kérdező kommentje:

Úgyhogy emberiszonyom van. Sokszor bántottak engem munkahelyen is. Volt, hogy fogyatékosnak neveztek.

Szerintem középsúlyos autista vagyok. Komplex feladatokat nem tudok elvégezni és nincsenek társas kapcsolataim.... És jelentkeztem sok helyre, irodába, de csak putris aljahelyekre vesznek fel engen...

2022. márc. 22. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!