Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Emberek, akik kötött munkaidőb...

Emberek, akik kötött munkaidőben dolgoztok! Nem nyomasztó számotokra a napi 8 óra robotolás?

Figyelt kérdés
5 napig szenvedtetnek, majd adnak 2 nap ajándék szünnapot. Én nem akarok senkit se hergelni ezzel, de szerintem ez embertelen... Egy mókuskerék. Bunkó kollégák stb... Hol marad a szabadidő, család, barátok?

2022. márc. 20. 15:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"Igen,megoldják,beáldozzák az életüket teljes mértékben."

Ezt kár rajtam leverned, mint írtam én nem akarok gyereket. :D

"Ha amúgy is ülő munkát végzel,akkor 3 óra vonatozás hiányzik még legutoljára."

Mivel egy csomót gyaloglok napközben + szabadidőmben is szoktam mozogni, így nem gond.

2022. márc. 23. 12:47
 32/37 anonim ***** válasza:
75%

31

Mondjuk a gyaloglás nem sport. Jó, az ülő életmód hatásait ellensúlyozhatja, de kell az intenzív kardió és kell erősíteni az izmokat is.

A gyaloglás a maga 90-100-as pulzusával és az izomra való kb nulla hatásával nudli.

2022. márc. 23. 12:51
 33/37 anonim ***** válasza:
69%

Ha tovább olvastad volna a mondatot, akkor láthattad volna hogy szabadidőmben szoktam sportolni/mozogni. A gyaloglás arra vonatkozott, hogy nem 100% ülőmunkát végzek azért.

2022. márc. 23. 12:54
 34/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem személyesen rád gondoltam,hanem általánosságban azokra,akik így gondolkodnak.

Amíg tömegek így fogják fel,addig nem is lesz változás.

Nálunk már attól kielégültek az emberek,hogy minél többet lehet túlórázni.

Közben más országokban 4 napos munkahetet vezetnek be.

2022. márc. 23. 12:55
 35/37 anonim ***** válasza:
65%

10 évnyi edzés után(heti 3-5x2 óra) 1 évet kihagytam.

Kb fél év után elkezdett rendszeresen dagadni a bokám.

2 hónapja kezdtem újra,még csak heti 1-2 alkalomnál vagyok.

Ilyen rövid idő alatt vészjeleket küldött a testem.

El sem tudom képzelni mit érezhet,aki évekig,évtizedekig így él.

2022. márc. 23. 13:02
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkor erre ugyanezt tudom mondani, mint a gyerek-témára: ne rajtam akard leverni, ha valaki mással gondod van. :D

Összességében nekem sokkal jobb így, mint 12 órázni egy gyárban, ahova szintén csak napi 2 óra utazással jutnék el. Sajnálom ha ezzel ennyire a lelkedbe tapostam.

¯\_(ツ)_/¯

2022. márc. 23. 13:50
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
figyelj. en németországban dolgozok gyárba.. teljesen más világ mint Magyarországon.... az emberek nem bunkók... összetartóak.. segítőek... es többet kapok fizut mint otthon. és semmi megerőltetőt nem csinálok. csak két gombot nyomok
2022. máj. 4. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!