Akik mostanában kezdtek el dolgozni. Nem érzitek az hogy egy mókuskerék az egész?
Figyelt kérdés
Kevés szabadidőd, fárasztó, felelősség. És hát a fizetésből nem sokra lehet jutni...
40-50 évig ezt kell csinálni:D
Ti nem érzitek ezt?
2022. máj. 5. 18:03
2/5 anonim válasza:
Nekem az első pár év egészen jó volt. Sokat tanultam, azt érzem fejlődök, nő a tudásom, haladok előre, egyre összetettebb feladatokat bíznak rám. Aztán valahogy megállt a történet és 1-2 éve én is azt érzem, hogy ez így csak céltalan mókuskerék.
3/5 anonim válasza:
A jővöben mindenki ezért lesz önelátó már most lehet az energiátol fügetlen lenni az egyre hatékonyab napelemekel.Már csak élelmiszer kel vagy gép ami elöálitja és mindenki el lesz.
4/5 anonim válasza:
#3 Önellátónak lenni a legnagyobb mókuskerék. Minden szart magadnak kell megcsinálnod.
5/5 anonim válasza:
Én kevesebb mint 3 éve dolgozok de jól érzem magam,nem érzem mókuskeréknek eddig.
Mindig van hova fejlődnöm,olyan szakmám van ami elég változatos tehát nem lesz unalmas olyan gyorsan.
Az a legjobb hogy a tanuláshoz képest most már kapok jutalmat azért amit csinálok fizetésként,nem azért csinálom mert majd jobb lesz.Ehhez hozzátartozik hogy a kezdő fizetésemhez képest(140e nettó) a mostani 3-szor nagyobb volt,tehát szerencsés helyzetben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!