Dehogynem... Dehát ilyen az élet! Mindenki nem lehet hollywoodi híresség, milliárdos meg celeb! Nekik jó, mert változatos az életük: utaznak bárhova a világban, arra költenek és annyit, amennyit akarnak!
Annak jó, akinek a munkája a hobbija is vagy szimplán csak imádja a munkáját! Aki minden nap örömmel megy be dolgozni!
5 éve ugyanazon a helyen, ugyanazt csinálom. Eleinte nagyon imádtam! Mára viszont meguntam magát a szakterületet is... Mást csinálnék, de nem tudom mit...
Próbálkoztam másik területtel, de az nagy csalódás volt, így végül maradt a jó öreg szokásos napi mókuskerék! Egyedül a társaság, ami miatt szívesen járok be dolgozni!
Továbbá, azért örülök neki, hogy ez is van! A vírust is átvészeltük! Az ember próbáljon örülni annak, amije van!
De, nagyon. Utálom már a munkámat. Mostanában akartam váltani. Volt is egy tervem, akartam indítani egy kis vállalkozást, ami sajnos most úgy néz ki, hogy nem fog sikerülni, mert végzettséghez kötött és telephely engedély is kell hozzá. Egyenlőre nem tudom, hogyan is oldjam ezt meg, elmennék felnőttképzésre is ha kell, de nem találtam ilyen tanfolyamot.
Marad a kerék, míg meg nem találom a megoldást.
Nemrég volt a kérdés!
IGEN, UNJUK! A kérdést!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!