Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én utálom a munkát/mókusk...

Csak én utálom a munkát/mókuskereket?

Figyelt kérdés
Utálom, hogy mindennapom a munkával telik, mindennap be kell menni dolgozni hétfőtől péntekig. Egyedül csak a hétvégéket várom, van aki szeret egyáltalán dolgozni?

tegnap 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem most jelenleg nincs munkám.. Nem tudom, hogy a munkátlanságot utálom-e jibban, vagy azt, amikor dolgoztam.
tegnap 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretek dolgozni, mert olyan szakmát választottam, ami illik hozzám és ami rugalmas, szóval bőven van időm másnak. Pont ezek miatt nem is mókuskeréknek élem meg, hanem egy inkább egy "kötelező hobbinak, amiért fizetnek".
tegnap 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 Te mit dolgozol?
tegnap 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Egy múzeumban vagyok tárlatvezető és múzeumpedagógus. Van még egy-két hobbim, ami hoz pénzt, de ez a szakmám.

tegnap 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:
A kényszer nagy úr, sokan nem szeretik a munkát, így csak annak jó ez, aki élvezi a feladatát, de ez kevés embernél van így.
tegnap 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Ezért kell olyan munka, amit szeretsz csinálni. Persze akkor is kell időnként pihenni.
tegnap 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Minden munkakörhöz rettenetesen sok a heti 40 óra munka. Az embernek egyszerűen nincs ideje kihasználni és úgy igazán megélni a saját életét, elmegy az egész a munkára és az alvásra. Kb. 30 órában kéne maximalizálni a teljes munkaidőt. Garantáltan sokkal kevesebb beteg ember lenne a fizikai és a mentális betegségeket is beleértve.
tegnap 23:16
 8/8 anonim ***** válasza:

A főállásomat nem szeretem. Sajnos nem tudunk kooperálni a kollégákkal, mert hogy úgy mondjam, másképp látjuk a dolgokat.

A mellékállásom imádom, mert a hobbim is egyben. Sajnos gyáva vagyok a biztosabb megélhetést adó, sz. R állásom dobni, é teljes állásban csak hobbizni.

ma 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!