Mit kellene csinálni hogy kiszakadjak a mókuskerékből?
Lassan 6 éve Németországba dolgozok.. a napjaim: felkelek ,eszek, munka, haza megyek alszok... Hétvégén ps5 pörög..
Igazából kellene venni szekrényt, meg asztal. De nem akarok költeni. Van 18.000 euró pénzem de. Mindig azt mondom hogy az jó lesz az másra is az a 150-200 euró. Így nincs szekrényem a szobába , se asztalom. Egyszerűen nem akarok költeni. Persze vannak kötelező dolgok amiket fizetek ( rezsi , albérlet) . Igazából nagz magányos és szomorú vagyok is 26 évesen. Barátok nincsenek. Csak munkahelyi kollégák. Mit kellene tenni?
Na, ezt annak ajanlom, aki szerint kulfoldon de konnyu es dol a penz. Tok maganyosan elni, robotolni, evi 1 millat tud felretenni, ugy h nem kolt semmire, ami "extra" (szekreny..). Hat inkabb az a kerdes, miert eri ez meg neked?
Bar valoszinu itthon is ezt csinalnad. Miert nem mozdulsz ki? Jatekfuggo vagy?
Hát igazából lehet kevésbé lennél szomorú ha jobban nézne ki a lakásod, tudod ha a környezeted lehangoló akkor te is az leszel.
Plusz ha telik rá és te magad írod, hogy szükséged is lenne rá akkor nem értem miért nem veszed meg a bútorokat?! Ez egy egyszeri kiadás lenne, ráadásul hasznos dolgokat vennél.
Egy rakat lom van németben amik mekörözik itthon. A zsír uj dolgokat is.
Meg piacok is minden.
"Próbáltál másokkal ismerkedni? Valami mást kitanulni?"
Ezt írtam. Ha ezekre sem válaszolsz nem csoda ha nem sikerül kijönni a helyzetedből. Már a nulladik lépésben ha segítene valaki arra sem írsz semmit. Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!