Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit kellene csinálni hogy...

Mit kellene csinálni hogy kiszakadjak a mókuskerékből?

Figyelt kérdés

Lassan 6 éve Németországba dolgozok.. a napjaim: felkelek ,eszek, munka, haza megyek alszok... Hétvégén ps5 pörög..

Igazából kellene venni szekrényt, meg asztal. De nem akarok költeni. Van 18.000 euró pénzem de. Mindig azt mondom hogy az jó lesz az másra is az a 150-200 euró. Így nincs szekrényem a szobába , se asztalom. Egyszerűen nem akarok költeni. Persze vannak kötelező dolgok amiket fizetek ( rezsi , albérlet) . Igazából nagz magányos és szomorú vagyok is 26 évesen. Barátok nincsenek. Csak munkahelyi kollégák. Mit kellene tenni?

júl. 18. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Este mikor hazamész ne aludj, hanem tanulj, fejleszd magad. Hétvégén ne ps5-öt nyomj, hanem tanulj, fejleszd magad. Így lehet kiszakadni a mókuskerékből.
júl. 18. 18:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Utálok tanulni
júl. 18. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem lehet kimozdulni úgy a mókuskerékből, ahogy azt te gondolod. Alternatíva a dzsungelbe költözés, de ott meghalsz. Az emberek 99%-ának ez az élete. Felkel, munka, hazajön, icipici szórakozás, pihen, ismétlés. Ezzel nwm tudsz mit kezdeni.
júl. 19. 00:34
 14/17 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nincs gond, ha nem akarsz tárgyakat venni.

Az a gazdagoknak való.

Fiatal, csóró embernek elég egy ágy, egy mini szekrény, asztal.

Meg csak szükséges használati dolgok.

Sajnos nem hagyják hogy kiszakadj.

Csak akkor tudsz kiszakadni, ha pl politikus vagy, vagy sportoló pár év alatt összeszedsz pár 10 milliót, amit befektetsz.

De aki ilyen havi 500 ezreket keres, az sosem fog kitörni a mókuskerékből.

Inkább arra érdemes törekedni hogy tudsz minél kevesebbet dolgozni, vagy ha keveset is keresel, de kényelmes helyen.

Aki jól keres, az az esetek nagy %ában stresszes.

És megéri?Nem.

Ezt a világot a gazdagok tették ilyenné, és az ostoba embereket dolgoztatják agyonra, hogy olyan dolgokat vegyenek, amikre nincs szükségük.

Pl. Márkás ruhák, drága autó, méregdrága bútorok.

Én ezekért egy percet se dolgoznék, de a többségnek ez az élet.

júl. 19. 02:17
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Ezzel a hozzáállással nem is lesznek barátaid. Még saját magadra is sajnálod a pénzt... Egy fillérbaszóval meg nem sokat lehet kezdeni, mert így nyilván szórakozni, moziba se jársz, a barátaival meg nem csak sétálgatni szokott az ember.
júl. 19. 07:21
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
100%

"Megtanultam nem költeni. És nem is vágyók a pénz költésre hiába van pénz"

Elkapott a gépszíj. Mielőbb próbálj szabadulni, mert egyre nehezebb lesz. Modern Zsugori Uramként tengeted majd a napjaidat, a pénzedet számolgatva.

júl. 19. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj társaságba, biztos vannak pl. ilyen kiránduló klubbok. Lehetne menni együtt biciklizni, úszni, sétálni. Ki kell derítened, hogy mi is érdekel igazán. Ehhez sokat kell beszélgetned, tapasztalnod. Ami nem fog menni a szobádban egyedül. Esetleg vmilyen önkéntesség, kutyasétáltatás
júl. 20. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!