Mit kellene csinálni hogy kiszakadjak a mókuskerékből?
Lassan 6 éve Németországba dolgozok.. a napjaim: felkelek ,eszek, munka, haza megyek alszok... Hétvégén ps5 pörög..
Igazából kellene venni szekrényt, meg asztal. De nem akarok költeni. Van 18.000 euró pénzem de. Mindig azt mondom hogy az jó lesz az másra is az a 150-200 euró. Így nincs szekrényem a szobába , se asztalom. Egyszerűen nem akarok költeni. Persze vannak kötelező dolgok amiket fizetek ( rezsi , albérlet) . Igazából nagz magányos és szomorú vagyok is 26 évesen. Barátok nincsenek. Csak munkahelyi kollégák. Mit kellene tenni?
Szerintem nincs gond, ha nem akarsz tárgyakat venni.
Az a gazdagoknak való.
Fiatal, csóró embernek elég egy ágy, egy mini szekrény, asztal.
Meg csak szükséges használati dolgok.
Sajnos nem hagyják hogy kiszakadj.
Csak akkor tudsz kiszakadni, ha pl politikus vagy, vagy sportoló pár év alatt összeszedsz pár 10 milliót, amit befektetsz.
De aki ilyen havi 500 ezreket keres, az sosem fog kitörni a mókuskerékből.
Inkább arra érdemes törekedni hogy tudsz minél kevesebbet dolgozni, vagy ha keveset is keresel, de kényelmes helyen.
Aki jól keres, az az esetek nagy %ában stresszes.
És megéri?Nem.
Ezt a világot a gazdagok tették ilyenné, és az ostoba embereket dolgoztatják agyonra, hogy olyan dolgokat vegyenek, amikre nincs szükségük.
Pl. Márkás ruhák, drága autó, méregdrága bútorok.
Én ezekért egy percet se dolgoznék, de a többségnek ez az élet.
"Megtanultam nem költeni. És nem is vágyók a pénz költésre hiába van pénz"
Elkapott a gépszíj. Mielőbb próbálj szabadulni, mert egyre nehezebb lesz. Modern Zsugori Uramként tengeted majd a napjaidat, a pénzedet számolgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!