Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak én utálom a munkát/mókusk...

Csak én utálom a munkát/mókuskereket?

Figyelt kérdés
Utálom, hogy mindennapom a munkával telik, mindennap be kell menni dolgozni hétfőtől péntekig. Egyedül csak a hétvégéket várom, van aki szeret egyáltalán dolgozni?

dec. 2. 22:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd, én imádok sütni-főzni. Meg olvasni, informálódni is. Igazából ezt!
dec. 4. 09:59
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is :) meg futni, élvezni a napsütést csak úgy egyszerűen. Meg gitározni. Kifeküdni a napra
dec. 4. 10:09
 23/34 anonim ***** válasza:
22-es, ki a kedvenc gitárosod? Metált is mondhatsz! :)
dec. 4. 10:11
 24/34 anonim ***** válasza:
Hát ez egy jó kérdés...mindenfélét szeretek. A modern zenékben nem vagyok járatos. Így Kris Kristofferson, Neil Young a kedvenceim közé tartoznak. Az ír-skót folk gitár is a szívem csücske. De szeretem az ACDC-t is.
dec. 4. 10:20
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
11-es, egy hobbiban is el lehet fáradni, akármennyire is szereti az ember. Nem feltétlenül igaz, hogy ha az a munkánk, amit szeretünk, akkor egy idő után már azt is munkának érezzük és megutáljuk, de a legszórakoztatóbb tevékenységek is lehetnek fizikailag és/vagy szellemileg fárasztóak. Az emberi agy nem arra lett kitalálva, hogy folyamatosan mindenféle inger (pozitív ÉS negatív is) érje és ne legyen ideje kikapcsolni és regenerálódni.
dec. 4. 10:23
 26/34 anonim ***** válasza:

24. Tegnap ment a ROCK-on (rádió), IMÁDOM (kedvenc Track-em tőlük) brutális az a szóló!

https://www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA

dec. 4. 10:29
 27/34 anonim ***** válasza:

Legnagyobb koncertjük! 🤟😈🎸 (München, 2001)

https://www.youtube.com/watch?v=vBmUZOONHjI

dec. 4. 10:33
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig a hétvégéket várom. Tudom, hogy ez nem normális, mert van, aki olyan jól elvan a munkájával, hogy akár hétköznap is el tud menni kikapcsolódni este, moziba, vagy máshova. Nekem nem megy, mert totál lefáraszt, kiszipolyoz.
dec. 4. 22:18
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Dettó, csak a hétvégék tartanak életben. Alapvetően amúgy szeretem a munkám, de kb semmi szabadidőm nem marad mellette hétköznapokon, csak utazás, munka, utazás, házimunka, esetleg egy óra lazítás aztán alvás.

dec. 5. 09:56
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom elhinni, hogy ebből fog állni az egész életem, H-P munka, a hétvégéket várom, hogy végre ne ébresztőre keljek és minimálisan pihenjek, majd kezdődik minden elölről. Nyugdíjas meg én már nem leszek tuti (95ben születtem).
dec. 5. 10:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!