Bemennétek dolgozni karácsonykor 50%-os túlóraként, vagy felmondanátok?
Figyelt kérdés
Röviden a helyzet: eddig is dolgoztunk ünnepnapokon, de kivétel volt a húsvét vasárnap és hétfő, és a december 25-26. (24-e fél nap délutánig) Most kitalálták hogy a Karácsony se jár már, kinyitnak ezeken a napokon is, menni kell annak aki be lesz osztva éppen, hozzá teszem 12 órás munkakör, tehát ezzel szó szerint elveszik a karácsonyt. És minderre 50% pluszt ajánlottak. Nem írnék részleteket hogy milyen munkakör, milyen cég, elég annyi hogy nem fontos semmilyen téren senkinek, hogy igénybe vegye karácsonykor, nem bolt, nem benzinkút, nem vagyunk egészségügyisek, vagy rendfenntartók. Simán csak az utolsó fillért is be akarja zsebelni a munkaadó amit lehet, a mi kárunkra, 50% plusszért ne legyünk a családunkkal, mikor az év többi részében is keveset lehetünk, hiszen hétvégente is dolgozunk, havi egy szabad hétvége jár csak.nov. 26. 00:50
11/16 A kérdező kommentje:
2000 Ft az órabérem
nov. 26. 12:27
12/16 anonim válasza:
Írd már le hogy mi a munka mert így nem lehet helyes választ adni!
13/16 Metionin válasza:
Én be, mert nem tartjuk a karácsonyt, viszont 200%-ért, mert ünnepnap a naptárban. A többi ünnepen is annyiért dolgozom meg idén a kiadott 24-én és 27-én is.
14/16 anonim válasza:
December 22-ig vagyok hajlandó dolgozni, utána engem január 2-ig mindenki hagyjon békén a munkával. A munkahelyemen ezt a főnökség is tudja, hogy nálam a karácsony és az ezt követő napok nekem egy szent dolog. Ilyenkor még telefont sem vagyok hajlandó felvenni, ha a munkahelyemről keresnek.
4 szer több fizetésért sem lennék hajlandó bemenni.
15/16 anonim válasza:
12: Gondolom, nem írja le, mert attól fél, hogy a főnöke ideolvas, rájön, hogy ő az, és kirúgja. Mostanában gyakran találkozom itt evvel a röhejes, irreális indokkal.🤦♂️
16/16 anonim válasza:
Kérdező, az egy dolog, hogy te úgy gondolod, hogy karácsonykor senki nem vesz igénybe titeket. De közben meg lehet, hogy általánosan más a helyzet. Ezért kellene leírnod, hogy milyen munkakör ez. Csak a munkakör nevét, nem kell a cég neve, címe és ilyesmik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!