Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkanélküliség nagyon...

A munkanélküliség nagyon rossz érzés?

Figyelt kérdés
Én még nem voltam szerencsére, de anyukám volt egy évig és láttam, hogy nagyon kellemetlenül érezte magát, mert rokonok mindig kérdezték van már valami. Azért mégis jobb érzés az embernek, ha kap valami fizetséget, érzi, hogy tartozik valamilyen munkaközösséghez. Meg ez az állandó pályázgatás, interjúra járás is lélekölő tud lenni, ha mindig azt a visszajelzést kapod, hogy nem kellesz sehova.

nov. 22. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Talán jobb lenne bekamuzni, hogy van munkám? Mi értelme hazudni? Ha munkát keres valaki, az már fél siker, a többi nem rajta múlik. És ez nem zárja ki, hogy én kérdezhessem a munkájáról. Akkor azt mondom, hogy CV-ket küldök, ennyi.
nov. 22. 15:50
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Akkor nem, ha olyan országban élsz, ahol tisztességes segélyt fizetnek tisztességes ideig. Így elvoltam majdnem egy évet a covid pandémia alatt.
nov. 22. 17:39
 13/20 anonim ***** válasza:
95%
Jónak is meg rossznak is megélem. Nyilván nem egyedül élek, nem tartom el saját magam teljesen, de van egy nagyobb összegnyi spórolt pénzem, és emiatt nem görcsölök rá.
nov. 23. 01:55
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Kábé olyan mintha a sivatagban vándorolnál. Nem találod a helyed, nem tartozol senkihez és semmihez, nem tudsz hozzájutni semmihez (pénzhiány).

Az még hagyján hogy nincs pénzed, de hogy azt sem tudod hogy mihez kezdjél magaddal (milyen munkát vállalnál szívesen), az maga a POKOL!

nov. 23. 02:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, mert amikor dolgozol, alig várod, hogy felmondhass és egész nap csak pihenj. Amikor meg nincs munkád, akkor két hét után már minden bajod van és nagyon akarsz találni valamit :D
nov. 26. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

11# igen, sokkal jobb mert nem nézlek le, nem baxogatnak, nem figyelhetnek, leszallnak rólad.

Anyósom folyamatosan azt sajkoztak nekem hogy csak az nem dolgozik aki nem akar , így kellett volna, amúgy kellett volna kioktató stílusban hogy keresettebb szakmát kellett volna tanulni, ők így meg amúgy stb .

Akkor már bocsi de nem sokkal jobb elkerülni az ilyen szarokat és mondani vmit amivel leszállnak rólad?

És mások..

Szóval én sokkal jobban éreztem magam így a MEGALÁZÁSOK helyett.

Nem FEHÉR - FEKETE a világ h. Ha nem mondasz igazat rossz vagy! Sajnos az igazságért már 10001x megütöttem a lábam , igenis van ami nem tartozik másra -ami magánügy azzal kapcsolatban azt mondasz amit akarsz

nov. 27. 13:48
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
16# Hazugnak lenni sokkal gàzabb..
nov. 27. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Annál rosszabb érzés nincsen amikor nem találod a helyed a világban.

Dolgoznál valamit amihez értesz, amivel adni tudnál a világnak, de fogalmad sincs hogy mit kezdj magaddal, megalkuvó munkákra (amihez semmi közöd) meg nem vagy hajlandó. Na meg az autoriter, hatalmaskodó, szadizó főnököktől is kiráz a hideg, és a rossz csapatmunkától.

nov. 27. 14:00
 19/20 anonim ***** válasza:
66%

Inkább kopjon fel az állam, mint hogy megalkudjak egy 💩 helyen!

Nem vagyok képes rá!

nov. 27. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
17 fogalom zavarod van. A privát dolgaidról nem muszáj beszámolni másnak főleg ha lenéznek érte vagy ha nyomást helyeznek rád. De úgy látom te is tipikus időkezős rámenős vagy azért ítélkezel. Az a gáz ha belebujsz a más ember életébe és ezzel lenyomod öt érzelmileg
nov. 27. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!