Ki hogyan menekült a munkanélküliség elől?
Milyen lépéseket tettetek az állástalálás felé?
Pl van aki képezte magát, van aki elköltözött, van aki rokon-barát segítségét kérte, stb?
Ki hogyan talált végül magának munkát? Mi a történetetek?
Beadtam az önéletrajzomat helyekre, volt ahova felvettek, dolgozok.
Saját környezetemből is az a benyomásom, hogy aki dolgozni, vagy muszáj neki az talál munkát. Aki tartósan munkanélküli, annál valami gáz van, és nála van a gáz, nem a munkaerőpiaccal.
Életemben 1x voltam munkanélküli, 1x vettem fel álláskeresési támogatást. Akkor mondtam, hogy én munkanélküli központba még 1x be nem teszem a lábamat.
főállásom mellett tanultam meg programozni, vállalkozást építeni és fel is építettem a vállalkozásomat. Jelenleg a kettő párhuzamosan fut, most akarok váltani és főállású vállalkozóvá válni. Emellett van annyi megtakarításom, hogy évekig el tudok élni belőle munka nélkül is akár.
1 azért ez helyfüggő is...
Pesten Luxus munkanélkülinek lenni.De pl
egy zsákfaluban gyerekkel ahol a legközelebbi város 100 km ott már kicsit nehezebb munkát találni.
"Pesten Luxus munkanélkülinek lenni.":
Szerintem többen tudnánk mesélni...
Sokan nem vesznek figyelembe több tényezőt, csak írják a "bölcs" beszólásaikat.
Lépések: ismerőstől tudakolózás, mindenhova beadni, személyesen is beadni több helyre, nem feltétlen szakiránynak megfelelő területre is jelentkezni, esetleg tanácsadó segítségének a kérése (ingyenesen a helyi családsegítőkben is szookott lenni lehetőség).
Hiaba van munka ha mellé szar fizetést adnak
Hajtasz egesz honapban, aztan odadobnak egy csontot nehogy éhen halj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!