Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bántatok már meg felmondást?

Bántatok már meg felmondást?

Figyelt kérdés

Én igen, és most nagyon bánkódom miatta. Két éve jöttem el onnan, akkor jó döntésnek bizonyult. Egyrészt nagyon rossz időszakom volt, ami ráment a munkavégzésemre is, nehezen tudtam koncentrálni, elrontottam dolgokat. Magánéleti dolog volt, azóta már ezt megoldottam. Egyéb dolgok is voltak mondjuk, az addig ismert és jól bevált rendszert megnehezítették, akkor úgy éreztem, nem fogok megbirkózni vele. Végül felmondtam, pihentem két hónapot, nem dolgoztam, rendbe tettem az életem. Most is van munkahelyem, de el akarok jönni. Jelentkeztem állásokra és arra jutottam, hogy mennyire hülye voltam, hogy felmondtam két éve. Ott szinte minden jó volt. Munkatársak, feladatok nagy része, volt heti 3 nap home office, jó helyen is volt, sorolhatnám még. Nincs náluk most felvétel, néztem.

Ti jártatok már így? Hogy tudnám jobban érezni magam? Azt gondolom, hogy nem lesz még egy ilyen jó munkám többet...

nov. 21. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szinte minden ember életében van legalább 1-2 fontos mozzanat, egész további életére kiható döntés amit megbánt már, legyen szó munkáról vagy magánéletről. De erre van egy angol mondás amit érdemes fejben tartani: „Never look back!” Mivel nem tudsz már rajta úgysem változtatni, így fölösleges is az önmarcangolás, a banális tanulságot már úgyis gondolom levontad, miszerint nem szabad az ilyen döntéseket elkapkodni. De a lényeg hogy lépj túl a dolgon. És igen, nem te vagy az egyetlen aki hagyott már ott jó melót átmeneti válság miatt.
nov. 21. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Betegszabi kártyát még kijátszhattam volna.
nov. 21. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, eddig 7x mondtam fel.

Csak akkor szoktam amikor egy évig kivan a fszom munkahellyel.

nov. 21. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha magánéleti dolog miatt mondtál fel, de az így megoldódott, akkor ne bánkódj miatta. Te is írod, hogy akkoriban jó döntés volt.

Én most gondolkodom felmondáson. A megbánás általában attól is függ, hogy milyen lesz az új munkahely, de aki az aktuális helyén rosszul érzi magát az jobb, ha nem várja meg, míg idegileg teljesen kikészül.

nov. 21. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Jujj, nem!!
nov. 21. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak azt,hogy nem előbb tettem meg!
nov. 22. 00:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Jobb ez így, mintha egyre többet hibáztál volna munkában és végül kirúgtak volna. Gondolom nem azt mondtad kilépő interview-ún, h azért jössz el mert utálsz mindenkit, hanem mert magánéleti gondjaid vannak és egyre nehezebben tudsz koncentrálni. Ha így volt, akkor még akár az is lehet h tárt karokkal várnak vissza.
nov. 22. 00:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, de a következőt lehet bánni fogom
nov. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!