Bántatok már meg felmondást?
Én igen, és most nagyon bánkódom miatta. Két éve jöttem el onnan, akkor jó döntésnek bizonyult. Egyrészt nagyon rossz időszakom volt, ami ráment a munkavégzésemre is, nehezen tudtam koncentrálni, elrontottam dolgokat. Magánéleti dolog volt, azóta már ezt megoldottam. Egyéb dolgok is voltak mondjuk, az addig ismert és jól bevált rendszert megnehezítették, akkor úgy éreztem, nem fogok megbirkózni vele. Végül felmondtam, pihentem két hónapot, nem dolgoztam, rendbe tettem az életem. Most is van munkahelyem, de el akarok jönni. Jelentkeztem állásokra és arra jutottam, hogy mennyire hülye voltam, hogy felmondtam két éve. Ott szinte minden jó volt. Munkatársak, feladatok nagy része, volt heti 3 nap home office, jó helyen is volt, sorolhatnám még. Nincs náluk most felvétel, néztem.
Ti jártatok már így? Hogy tudnám jobban érezni magam? Azt gondolom, hogy nem lesz még egy ilyen jó munkám többet...
Nem, eddig 7x mondtam fel.
Csak akkor szoktam amikor egy évig kivan a fszom munkahellyel.
Ha magánéleti dolog miatt mondtál fel, de az így megoldódott, akkor ne bánkódj miatta. Te is írod, hogy akkoriban jó döntés volt.
Én most gondolkodom felmondáson. A megbánás általában attól is függ, hogy milyen lesz az új munkahely, de aki az aktuális helyén rosszul érzi magát az jobb, ha nem várja meg, míg idegileg teljesen kikészül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!