Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt az a pillanat, amikor...

Mi volt az a pillanat, amikor felmondtatok?

Figyelt kérdés

Érdekel, kinél hogy volt ez.

Én most nagyon erősen gondolkodom.

Tanár vagyok egy nagyon nehéz iskolában, tanár hiány miatt elviselhetetlenül sok munkával, osztályfőnökként rengeteg plusz dologgal.

Sokat kell délutánih estig is dolgozzak még itthon amellett, hogy állandó túlórázás van a tanár hiány miatt. De a legjobban a stressz zavar. Sokszor jövök haza sírva, tavaly is így volt már. (éve vagyok ott) hozom haza az ottani stresszt. A gyerekek gonoszak, kezelhetetlenek, elviselhetetlenek.

Erősen gondolkodok a felmondáson, csak az a jó szívem és lelkem, mert így se bírjuk a sok munkát annyira ember hiány van.

És most így érdekel nálatok ez hogy volt, mi tette az i re a pontot

ma 17:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Tudni kell még, hogy nem tanári a végzettségem, hanem pedagógiai, ami sajnos hivatalosan január 1 óta nem elég a tanításhoz, így nehezen lépném meg a dolgot, mert mi van ha nem vesz át másik iskola.

Illetve a kollégáimat pedig nagyon szeretem.

Sokat őrlődök.

ma 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első munkahelyemen azért mondtam fel mert 21ig kellett volna dolgozni. A következő munkahelyemen azért mert szarok voltak a kollégák a következő munkahelyemen azért mert levitték a fizetést 150 ezerre a következő munkahelyemen azért mert mindenki kötöszködött velem és elegem lett egy év után
ma 17:36
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Volt egy simlis vállalkozó főnököm, aki valószínűleg adót is csalt vagy hasonló szépségek, mert egyik cégétől számlázott mindig a többinek meg fordítva, de csak egy-két cégnek volt ő a tulaja hivatalosan is. Ez már alapból idegesített, bár nem láttam át az egészet, de volt más kellemesség is, például a munkaidő a kedvétől függően alakult: mindig fel kellett hívnom a munkaidő végén, hogy bediktáljam az aznapi zárás összegét, addig nem mehettem haza. Nos, szerinte az tejesen normális volt, ha egy-két óráig egyszerűen nem vette fel a telefont, én meg ott ültem a semmiért, persze ingyen. Ráadásul buta volt és arrogáns... A munka amúgy egész jó lett volna, a kollégákkal is jóban voltam, a pénz sem volt vészes, de a főnök megkeserítette az életem, míg ott dolgoztam, szinte végig böngésztem az álláshirdetéseket. Aztán egyszer kiderült, hogy kijelentett minket, akkor pukkant az agyam, és elfogadtam az első munkát, amit ajánlottak, és fel is mondtam. Persze akkor már ígért mindent, de nem hatott meg, mondtam, hogy a következő helyen direkt kértem két hetet a kezdéshez, hogy betaníthassam az utódom, és még így is rendes vagyok. Akkor közölte, hogy az utolsó havi fizum már ide se adja akkor (mivel ugye be sem vagyok jelentve, és így megteheti), erre mondtam, hogy számítottam a "kedvességére", ez esetben ma voltam utoljára, oldja meg... Hirtelen egyből meggondolta magát 🙃
ma 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

A gyerekek em gonoszak, max nem értesz hozzájuk. Nem tudok őket lekotni vagy csapattársiasságra szoktatni, vagy egyuttműködtetni célokat adni.

Ez a pálya hivatás. Nem megy mindenkinek.

A tánari vagy pedagógiai végzettség biztos jó más pályákra is, keresgélj.

ma 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Én amugy főnöki molesztálás aljaskodás miatt mindtam fel. Mikor már 3.hétvégém telt szomirúan bőgve. Kihasználta hogy egyedul nevelek gyereket es nem tudok mit csinálni. De igy pokol volt az életem is.felmondtam a semmire. És kerestem más munkát es imádkoztam hogy a kövi főnököm nő legyen. És meghallgattatott mert az van:)
ma 18:13
 6/12 anonim ***** válasza:
#3 Jó vagy, így kell ezt! 😉
ma 18:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát ha egy éve rendszeresen sírva jövök haza a munkából, az nekem már igen nyomós ok lenne a felmondásra. Nem kell a semmire, keress más helyeket és ha már van, akkor mondj fel. Hidd el, ha van is felmondási időd, az már sokkal könnyebben eltelik, ha tudod, hogy mindjárt vége.
ma 18:38
 8/12 A kérdező kommentje:
4es válaszoló! De igen hidd el azok. Nem csak nálam olyanok, hanem alapvetően ilyenek. (Mordor melletti iskola).én elhiszem legtöbb rossz családi környezetből jön, de az nem véletlen szerintem hogy évente cserélődik a tanári kar fele, mert idegileg nem bírják a strapát, és jelenleg is 2 kezem kell ahhoz hogy Meg számoljam épp hány tanárral kevesebb van, mint kéne. Az iskola nem talál ide embereket mert vagy nem maradnak vagy ide nem jönnek tanítani.
ma 19:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Bakker a gyerekeknek felnőttek a mintáik. A gyerek az TANUL. Az eletrol a konfliktusokról probál önérvényesulni ahogy a felnőttektől látja.

Alap ahogy a kistigris is a felnőtt tigrist majmolja ez bekódolt túlélési ösztön!

Es nyilván te meg nem tudod megtanitani hogy az élet szép vagy önérvényesulni maskepp is lehet vagy bármit.

Pedig a tanárokban hisznek elhisznek mindent, sokakban amit a tanar mondott beépul egy éltre is örök trauma is vagy épp örökké visszacsengő remény és biztatás.

Egy gyerek tanul még a világrol mindent copyzik nincs olyan hogy eredendoen gonoszak lennének!

Max velük azok mert akkor azt a MIntát tükrözi vissza.

Es alap a pedagogiában hogy a legmagatartászavarosabb gyereknek van a legnagyobb szüksége pomt hogy segitségre. Hitet adni magában reményt adni higy tud ha akar megmutatni hogy jó is van a világban nem kell félni támadni harcolni, béke van.

ma 19:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Akikrol meg a tanár is lemond vagy egy ember sincs aki hinne benne(otthon is utik verkik vagy bármi), azoknak végképp kapa, hisz saját magukat is elfogják ítélni, és térnek a rossz útra hogy odatartoznak.

Az lesz a barát aki hasonló zűrös mert ő is ugyanolyan számkivetett kitaszitott, és az eminensek lesznek a legtávolabbi bolygón illetve kikerulnek teljesen a rendszerbol és lépnek a "földi pokolba".

Nincs ilyen a pedagógiában hogy egy gyerek gonosz.

A pedagógiában az van hogy egy gyerek nem hisz magában.

ma 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!