Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne a reakciód, ha az...

Mi lenne a reakciód, ha az utolsó pillanatban nem fogadnák el többnapi munkádat?

Figyelt kérdés

Miért van az, ha egy önhibámon kívül határidőn túli munkát későn kapok meg, és elkezdek vele rohanni, hogy azért még az időn túli, új határidőbe beleférjen, akkor a végén letorkollnak, hogy mostmár ne siessek, mert amihez így kell rohanni, azt el se fogadják, ne erőltessem?

Sokszor szó szerint futva viszem a pendrive-ot, esek be vele az ajtón, hogy kész van, még pár perccel a határidő lejárta előtt, de akkor már kioktatnak, hogy amihez így kell rohanni, azt nem szabad erőltetni, és hiába szakadtam meg, mégis letelik a határidő, mert nem veszik át! Pedig csak ennyin múlna!

Pedig nem én kezdem későn, ekkor kapom meg, és még így is kihozom belőle az elérhető maximumot, időben is, aztán nem egy munkám ment feledésbe, vagy egyenesen a kukába.

Már feltűnt nekem is. Vajon ezt direkt csinálják?

Ti mit tennétek?

2024. febr. 12. 22:14
 1/6 1112 ***** válasza:
100%
Nem becsülnek meg.Ignoráljad,vagy válts
2024. febr. 12. 22:23
 2/6 1112 ***** válasza:
100%

*Ja,és,hogy mi lenne a reakcióm? Magamat ismerve előbb-utóbb elmennék.

Én nem idegeskednék hosszútávon senki miatt. Akkor se ha fix munkahely. Nyugalmam az első. Nemtom,mennyi,meg mikor jönne el az a hálátlansági szint,aminél betelne nálam a pohár

2024. febr. 12. 22:27
 3/6 1112 ***** válasza:
*Ha beleférne, beleférne,de ha túl sok lenne; akkor egy(!) ilyen alkalom után is mennék, úgyis akár, hogy nincs fix munkahely,ahol várnak; elhagynám a járt utat a járatlanért. Gigantikus mértékű arcátlanságot nem tolerálok magammal szemben.Akkor keressenek mást. Próbaidő végéig nagyjából kihúznám, és gyorsan mégmielőtg lejár/letelik,fölmondanék.
2024. febr. 12. 22:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Futni kell a pendrive-val? Elromlott az e-mail meg a belső hálózat?
2024. febr. 13. 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
LoL
2024. febr. 13. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát szégyen nem szegény nő létemre ha velem ezt csinálnák talán még az első alkalommal nem de a másodiknál az ajtóból bedobnám neki a pendrive-t, összepakolnám a cuccaim és viszlát.

Másokat alázzon a stílusával ne engem

2024. febr. 13. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!