Előfordult már veletek olyan, hogy munkahelyet akartatok váltani, fel is vettek volna de az utolsó pillanatban visszaléptetek,mert nem tetszett ott valami?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok,hogy nem azt mondták az állasinterjún, ami meg volt hirdetve, rossz körülmények, munkaidő 8 óra helyett 12 óra,stb.2021. jún. 11. 17:20
1/3 anonim válasza:
1-2 enyhébb eset volt nálam, minthogy papírozásnál teljesen hülyének nézett és telefonban leordította a fejem az ügyintéző nő, pedig már körülvezettek a munkahelyen is.
2/3 anonim válasza:
Nem, de simán megenném. Nincsen ezzel semmi baj. Ha már az állásinterjún ilyen turpisságok derülnek ki, jobb még az elején megpattanni, mert később ki fognak használni.
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem léptem vissza...
Pedig végig vacilláltam. De átlendültem a dolgon, ami kételyt ébresztett bennem.
Kár volt. Így már váltás után hagytam ott. :( De tanultam belőle, és a megérzésekre kell hallgatni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!