Panikroham miatt lemondani a próbanapom utolsó pillanatban?
Félek hogy panikrohamomot kapok,mint ma hajnalban miatta.Emitt nem is aludtam.
Pincérnek jelentkeztem,de sosem csináltam.Ismerem magam,gyorsan tanulok,csak a pánikbetegségem ne lenne és az erős szorongás.
Heti 4x12 óra pedig lehet sok lenne.
És átgondoltam hogy nem igazán a legjobb nekem a bejárás miatt sem.
Nem tudom mit tegyek,nem akarok bunkó lenni de félek hogy rosszul leszek.Kaptam frontint de hiába veszem be,ez nem csillapítja.Annyira rosszul érzem magam hogy ha nem megyek el,de pon ugy jártam a múltkor ,hogy az egyik munkáltatóval megbeszéltük,hogy akkor fel vagyok véve két hónap múlva nyitnak,aztán fel hív,hogy változott a beosztás,és hajnal 1 így kell maradni mert csak egy műszak lesz ,az utolsó buszom meg 11kor megy..
Így azt mondta akkor bocsi nem.
Az taccsra vágott,hogy ezt úgy meg merte csinálni.Persze,kell a munka,de a bejárás rizikós,az hogy új munkakör és félek ,a heti 48 óra..
És emiatt rám jött egy extra rosszullét.
Próbálok erős lenni,mert nem gondolok rá mi lesz,de most így előjött hajnalban.
Mit tegyek?
Nem jönne elő máshol
Dolgoztam már máshol, mivel itt csak férfiak dolgoznak azért érzem ezt (szorongok tőlük több okból is )és ez a 48óra illetve az ijjeszt meg, hogy elerem-e az utolsó buszt
De oké,a próbanapra bemegyek
Szurkoljatok, hogy ne legyek rosszul :)
Nem vagyok elég körültekintő,már rájöttem.
Próbálkozok,és mindig megyek előre akármennyire nehéz is
De sok helyre azért nem vettek fel,mert nem tudok 5re beérni a buszom miatt,vagy nem tudok kesoig maradni.
Pont most néztem ,hogy a hely ahová ma megyek ráadásul onnan hétvégén nem tudnék hazajönni mert nem érném el a buszt.
És akkor így menjek be,hogy tudom nincs értelme...megint nem voltam körültekintő,de bemegyek mert nem akarom utána rosszul érezni magamat.
Szedek frontint,de kb semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!