Már csak 1 órat kell kibírni a munkahelyen. Totál megőrülök az visszalevő 1 órában. Hogyan éljem túl?
Figyelt kérdés
Mar voltam kint dohanyzoni, kevertem egy kavét is...borzaszto erzes,hogy itt kel lenne meg 1 oran keresztul...ma 15:46
1/18 anonim válasza:
Nem hogy örülnél, hogy van munkád... Ezerszer jobb helyzeted van, mint egy munkanélkülinek. Bármilyen szar munka is jobb, mint a munkátlanság. Mert a semmiből ugye nincs pénz, hacsak nincs passzìv jövedelem. Munka nélkül baromi unalmas, céltalan az élet.
2/18 A kérdező kommentje:
Ertem az allaspontodat.
ma 15:52
3/18 anonim válasza:
És mindez 65 éves korodig ..............
Én, ha épp uborkaszezon van, az utolsó negyed órát úgy érzem, hogy visszafelé jár az óramutató, alig akar eltelni.
4/18 anonim válasza:
Ezért kell passzìv jövedelem, vagyont felhalmozni, hogy utána részmunkaidőben azt csinálhasd, amit szeretsz.
5/18 anonim válasza:
Hű, megértem. Volt anno olyan munkahelyem, ahol az egész nap kínszenvedés volt. Ott is hagytam, de a következő sem volt jobb. Akkoriban minden munkahely sz@r volt. Nem tudsz munkahelyet váltani?
7/18 A kérdező kommentje:
iden mar nem valtok, megvarom a bonuszt.
de jovore majd igen. kimaxoltam a pozit,kell valami mas. Ami kevesbe unalmas.
ma 16:01
8/18 anonim válasza:
Könyv olvasás, film nézés csodákra képes. De tény egy munkahely váltás érdemes ha ennyire unod.
9/18 anonim válasza:
A kérdés rövid leírásából azt hittem, ez az utolsó munkanapod ott.
Ugyan alkalmazott vagyok, de ha a munkáltatód helyében meghallanám ezt a kérdést, tényleg nem kéne bejönnöd holnap...
10/18 A kérdező kommentje:
Mar csak 50 perc...xD
ma 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!