Munkahelyen miért van ennyi sz@rkeverö rosszindulatú pletykás ember?
Figyelt kérdés
nov. 18. 13:25
2/8 anonim válasza:
Mert képtelenek elfogadni, hogy nincs 2 egyforma ember a világon, és hogy nem mindenki olyan, mint ők.
3/8 anonim válasza:
Ez is mutatja, hogy hiába ugatja sok ember a "munkaalapú társadalmat", ez csak kamu, mert mint látjuk: sokaknak van idejük keverni a f*t.
4/8 anonim válasza:
Mert a magyar társadalom jelentős része szerint ez a normális és elfogadott. Ha te pont az ellenkezője vagy ami szerintem is helyes lenne, úgy beléd állnak, hogy azt is megbánod, hogy megszülettél.
Sajnos
5/8 anonim válasza:
Túl sok a szabadidejük odabent, - jut idő, energia ezekre.
6/8 anonim válasza:
Otthon kuss a nevük,vagy nincs is magánéletük.
7/8 anonim válasza:
En mindig azt szoktam mondani hogy csak annak van ideje pletykalni aki nem doglozik. En soha nem beszeltem senkirol semmit, mert mindig probaltam a munkamra figyelni hiszen ezert vagyunk ott elvileg?! Rolam mindig pletykaltak es probaltak korulottem keverni a szart, ezeket mindig a felettesemtol hallottam vissza. Szerintem az irigyseg van ilyenkor jelen az emberekben.
8/8 anonim válasza:
Egyrészt azért, hogy magukról eltereljék a figyelmet, hiszen addig sem velük foglalkoznak. Másrészt valószínűleg bizgeti a fantáziáját, hogy milyen ember lehet a másik csak fél szóba elegyedni vele nehogy visszaztasítsák a társaságát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!