Van olyan kollégátok, aki ROHADTUL idegesítő, de nem a munkavégzése miatt?
Figyelt kérdés
Hanem a személyisége? Mi miatt idegesít titeket?tegnap 22:39
1/6 anonim válasza:
Szerencsére csak volt. Nagyon affektálva, fontoskodva beszélt, néha gesztikulálva is, ami idegesítő és fárasztó is volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy olyan van, aki állandóan mindenért bocsánatot kér és magyarázkodik, de olyan egyszerű dolgok miatt is, hogy pl megkéred, hogy amit lerakott neked, azt máshova tegye, akkor 6x bocsánatot kér, hogy rossz helyre tegye és több mondatban nekiáll magyarázni, hogy miért oda gondolta eredetileg, hogy ott jó lesz, te meg csak nézel, hogy ok, csak tedd már arrébb és hagyj dolgozni, tragédia azért nem történt. Ezt bármivel kapcsolatban csinálja, ha jelzed, hogy valami nem jó. Pedig egy extrovertált ember amúgy, nem egy olyan aki mindenkitől retteg alapesetben is.
tegnap 22:52
3/6 Katona Dius válasza:
Engem általában az zavar a kollégákban, hogy sokszor be nemm áll a szájuk. Mármint persze, cigi vagy kávé szünetben én is kellemesen elbeszélgetek velük, meghallgatom a bajaikat, elvagyunk. Viszont munka közben nem szeretek beszélgetni, olyan munkám van, ami nagy odafigyelést igényel. És olyankor iszonyatosan zavar, hogyha elkezdenek hozzám beszélni (nem munka ügyben, persze). Többször kértem már, hogy légyszíves ezeket a szünetben beszéljük már meg, de nem nagyon zavarja őket.
5/6 Katona Dius válasza:
Könyvelő vagyok. És nem zavar senkit, hogy épp számfejtek, szerződést írok, egyeztetek egy partnerrel egy rendezvényről (kulturális intézmény), ahol nagyon fontos, hogy minden percre pontosan le legyen egyeztetve.
6/6 anonim válasza:
Van egy borzalmasan kellemetlen tanár kolleganő. A másik helyiségben van, de áthallatszik, ahogy üvölt, visít, hisztériázik vagy épp affektál pillanatnyi hangulata szerint. Nem köszön, se előre, se vissza. A gyerekekkel úgy beszél, mint a felmosóronggyal, állandóan mindennel baja van. Nem lehet szólni hozzá (persze munkaügyben), mert állandóan fontoskodva elrohan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!