Mit lehet tenni egy idegesítő kolléga ellen?
Németországban dolgozom,(mezőgazdasági meló, ha ez számít). És van egy magyar kollégám aki állandóan csesztet. Több alkalommal szótlanul vállon űt ököllel amikor épp elmegyek mellette, és nekem jön. A többi kolléga szerint csak játékból csinálja, de ez engem akkor is baromira zavar, és ezt ő is látja de akkor is csinálja. Mit tegyek?
A főnök semmit nem szól, még ha látja sem.
Én már alig merek a kollégám közelébe menni, de nincs választásom mert egy feladatot teljesítünk. Lehet valamit tenni egyáltalán? És ha igen akkor mit?
Válaszokat nagyon szépen köszönöm.
24F
Megmondod neki, hogy legyen szíves fejezze be, mert ha ő viccnek is szánja, neked ez nem vicces. Ha ezután is csinálja, megmondod neki, hogy szólsz a főnöknek, ha nem hagyja abba.
De ez magadtól hogy nem jut eszedbe?
Sokkal nagyobb és erősebb nálam, szóval nem nagyon tudnák bármit is tenni ellene.
Meg hát nem is nagyon szeretnék verekedésbe keveredni, mert eléggé gyerekes dolog lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!