Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkatárs fenyeget, mit tegyek?

Munkatárs fenyeget, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megfenyegetett a munkatársam hogy ha mégegyszer szólok a főnökünknek, megnézhetem magam.

Kénytelen voltam szólni, mivel kidobta az ennivalómat a hűtőből, kidobta a párnámat a székemről amit én vittem be. Tehát folyamatosan csinálja a dolgokat ellenem, de ne szóljak a főnökünknek. Hiába szóltam neki, azt mondja ne foglalkozzak vele. Egy 48 éves férfi kolléga, én 36 éves nő vagyok. Reggel műszakváltáskor történik ez, amikor senki más nincs itt, senki nem hallja. Szeretném megtartani a munkahelyemen, de ő mindig alámtesz. Legutóbb egy, szexhirdetést adott fel az én telefonszámommal, feltételezem hogy ő volt. Tombolva jön be minden reggel és olyanokat mond hogy minek vagyok én még itt, mikor takarodok el végre. A műszakot nem tudom neki átadni, meg sem hallgat. Mit tegyek?

jan. 31. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden alkalommal panaszt kellett volna tenni, mert saját maga ellen dolgozik ezzel. Próbáld úgy szervezni a napot, hogy ne maradhass vele egyedül. Vagy kapcsold be a hangrögzítőt ha nincs semmilyen más lehetőséged (hiába illegális).
jan. 31. 19:12
 2/12 A kérdező kommentje:

Férjem azt mondja, vegyem fel telefonnal reggel amiket mond és tegyek feljelentést.

Csak akkor az egész céget előveszik és ezt nem akarom.

A másik: egész nap csörög a telefonom a szexhirdetés miatt, feltételezem hogy ez ő volt, ugyanis ki van rakva itt mindannyiunk telefonszáma, engem eddig ilyen atrocitás még nem ért.

jan. 31. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Prioritások: testi épség > mentális állapot > munkahely. Te a munkahelyet előrébb teszed, ezek szerint inkább elviseled a zaklatást és bármilyen más inzultust, mert nehogy baja legyen a munkahelynek. Nem a céget veszik elő, hanem a munkavállalóját.

A következő hirdetés hívótól kérdezd meg, hogy melyik oldalon van fent a számod, és írhatsz az üzemeltetőnek hogy törölje a hirdetést. Különben sosem lesz vége.

jan. 31. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nem rúgták még ki őt? Mással is így viselkedik?
jan. 31. 19:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Írtam az oldalnak, még nem vették le a hirdetést.

Férjem a GDPRnél tett bejelentést írásban.

Csak ha kiderül hogy itt a munkahelyemen jutott hozzá a telefonszámomhoz, akkor előveszik a céget hogy nem jól kezelték a személyes adataimat.

jan. 31. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
7%
Ja, a szokásos péntek esti "zaklat a kolléga, a főnök nem csinál semmit" sztori.
jan. 31. 19:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Más kolléga csak a fia.

Azzal nem fog szemétkedni.

Lehet hogy már tudna ide még egy embert, azért akar elüldözni.

jan. 31. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#5: és ha nem jól kezelik a személyes adatot, akkor ezt szó nélkül tűrni kell? Még a végén te kérsz bocsánatot, hogy létezel.

#6: linkelj akkor párat

jan. 31. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
#8 nehezet kérsz, mert rendszerint ezeket hamar törlik, de pl. két héttel ezelőtt pénteken volt a muffinos: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
jan. 31. 19:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért ne haragudj, de itt nem egy sütemény megevésről van szó, hanem fenyegetésről.
jan. 31. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!