Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám kezelni ha a...

Hogyan tudnám kezelni ha a munkahelyen mindig kitalálnak rólam olyan pletykákat?

Figyelt kérdés
Állandóan engem találnak meghogy én rontottam el a dolgokat mivel éjjeli őr vagyok és már ez nem az első alkalom hogy kitalálnak rólam mindent felé pletykákat de az az érdekes hogy ha a váltósom dolgozik sose mondanak semmit
nov. 20. 06:28
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Miket találnak ki? Lehet nem vagy nekik szimpi azért szivatnak vagy bírnak és viccből csinálják.
nov. 20. 06:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon irreálisnak tűnik ahhoz, hogy komolyan gondolják. Szerintem is csak ugratnak.
nov. 20. 07:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni, hogy miket mondanak rólad és szerinted mi a valóság.
nov. 20. 10:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát pl eléggé elavult minden ahol dolgozok most pl azt almodták meg hogy én rontottam el a vegyestüzelésű kazánt pedig eleve rossz volt
nov. 20. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára akad valaki, aki tudja, hogy eleve rossz volt a kazán. Kérjed meg őt, hogy mondja meg a vádaskodónak, hogy nincs igaza, mert a kazán már régebben is rossz.

Írhattál volna még több esetet a vádaskodásról...

nov. 20. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg, hogy "Oké, nézzük meg az összes kamerafelvételt, amikor dolgoztam".
nov. 20. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan veszi, hogy te rontottad el? Ott állt melletted? Kamerafelvételek? Aztán kiderül az igazsság, elmennék a fönököm után, megmondanám neki, hogy nem türöm a rágalmazást, állitsa le. Ha nem teszi, keresnék más munkahelyet.
nov. 21. 08:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát mert mivel egyedül vagyok egész éjszaka valakire rá kell fogni ha valami elromlik és ez általában én rám esik a váltósomnak nem mernek magyarázni
nov. 21. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Köcsögök. Ennyi.
nov. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!