Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt a legrosszabb munkátok...

Mi volt a legrosszabb munkátok/ munkahelyetek és miért?

Figyelt kérdés
nov. 16. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Legrosszabb munkahelyem az első volt ahol ment a simlizés folyamatosan azzal, hogy nem akartak rendesen bejelenteni, késtek a fizetésemmel, sokkal több mindent meg kellett tudnom csinálni, mint ami a munkaköröm lett volna, hazudoztak össze vissza.. meg is untam a dolgot és felmondtam.
nov. 16. 20:07
 2/7 Szabobianka3 ***** válasza:
100%
Nekem egy konyhai kisegítő meló volt. Aláiratták a fizu papírt aztán a felét adták hogy ennyi ér a munkám. 3 hónap után otthagytam őket. Adocsalas miatt bezártak rá 1 évre.
nov. 16. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Homlokzati állványbontás,30m magasban,-7°C-ban
nov. 16. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Ömlesztett áru furvarszervező.

Minimálbér körül bejelentve, saját autóval kellett volna járni az országot, pénz nagy része zsebbe, aminek a mértéke kb. a főnök jóindulatán múlott (kinek hány irányvonatot kellett berakodni a főnök dönti el), hajnali 2-3 körül indulás az Alföldre, éjszaka vissza, mert szállást nem akartak fizetni.

nov. 16. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A szociális terület, amiben jelenleg is benne vagyok.
nov. 17. 21:46
 6/7 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Pár éve tettek át egy nagyon kuli munkára a munkahelyemen. Eddig még el is voltam. Most képzem át magam egy szakmára és utána lelépek a cégtől.
nov. 18. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:

2 munkahelyet tudnék kiemelni, mindkettő más miatt volt gáz.

1. plázában standnál sálak, ékszerek árusítása. Egyrészt a főnök egy alkesz életművész volt, aki néha megjelent piaszagúan és osztotta az észt (leb.ott, hogy elloptak tőlünk egy sálat, azért, mert nem tudott számolni; elvitte az áfás számla tömböt, és amikor mondtam neki, hogy egy vevő amúgy jogosan emiatt panaszkodott, azt mondta , b...a meg az anyját...), rajtam kereste a főrbérlője, mert lógott a bérleti díjával... még lóg egy havi fizummal. Közben a pláza szennye ott tolongott, mert különálló stand voltunk, a csajozni akaró 60as csövesektől kezdve a tolvajláson próbálkozókig

2. Kulturális alapítvány... a főnök és a profizmus mint Makó Jeruzsálemtől. Határidőket nem tart be, megbeszélt találkozókra nem megy el (aztán miután lekoptatják emiatt, picsog, hogy "hát meg kellett vóna értenie, hogy elaludtam!!!!")... pluszban olyan agybaja is volt, hogy sokszor nem azt mondta, amit gondolt, és aztán üvöltözött velünk, hogy miért azt csináltuk, amit mondott, miért nem azt, amit gondolt. Nem mellesleg nő létére olyan szexuális zaklató tendenciái voltak, mint... fú... a jobban kinéző férfi kollégákra undorító módon csorgatta a nyálát, ill. a fiúk sosem hibázhattak; minket nőket meg elhordott mindenféle inkompetens libának meg hülyének

nov. 26. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!