Mennyi volt a legrövidebb idő, amit egy munkahelyen töltöttetek?
Figyelt kérdés
nov. 17. 10:25
4/23 anonim válasza:
1 nap , Alpine 2000 es években terjeszkedett . Raktárosokat gépkiszolgálókat kerestek , a csarnok állt úgy volt hogy 2 hét betanítás után a termelés beindul . Felvettek , jövő héten az első nap közölték nincs engedély a betanítás csúszik . 2 hétig maradjunk cigizzünk sétáljunk a telephelyen majd onnan indul a képzés . Cső .
5/23 anonim válasza:
Első munkahelyemen vagyok, közel 25 éve már.
6/23 anonim válasza:
40perc.
Megnéztem a munkát,teljesen más volt,mint amiről előre szó volt.
8/23 anonim válasza:
11 nap, ez diákmunka volt még 18 évvel ezelőtt.
9/23 anonim válasza:
1 nap diakmunkan, irto szar undorito munka volt, hungarocell darabokat kellett bekenni ragasztoval és lefujni homokkal
10/23 anonim válasza:
7 óra 🤭😃 Németországban volt, azért nem kellettem mert a norma 15 volt én meg 19et csináltam. Persze a német nem szólt, hogy mennyit kell 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!