Munkahelyen ajándékozást találtak ki. Kevesen vagyunk családias a légkör. Mit vegyek?
Szerintem legyen benne valami megfogható is.
Egy darab papírt odaadni olyan snassz.
Én felhasználható dolgokban gondolkoznék.
Étel, ital, az minding jó.
Pl gourmet forró csoki szett, valami fincsi fűszeres gyümölcs tea, egy ünnepibb érdekesebb lekvár pl narancshéj vagy füge.
Egy nagy tábla csoki, esetleg egy üveg diós méz? Ha nem édessszájú, valami ünnepibb sajt vagy hideg hús ami karácsonyi reggelire pl jó.
Valami télies pipere szett.
Fürdősó, bio szappan, fürdőolaj, lufa, masszázs kesztyű ajándék kosárba kötve?
Konkrétabb utalavány ötletek:
Kötni, horgolni szokott? Esetleg valami fonalas boltba egy utalvány.
Könyvesboltba utalvány
Van három gyereke...
Speciel, nem törném az agyamat olyasmin, hogy mire gondolt a költő!
Odaadnák neki borítékban három rugót - egy üdvözlőkártyával, - aztán isten áldja!
Sosem értettem, hogy egy alapvetően vallási és azon belül is családi töltetű alkalmat miért kell bevonszolni a munkahelyekre és ezzel kellemetlen helyzetekbe hozni embereket, de az én problémám marad a jelek szerint!
Júj de igazad van utolsó.
Rühellem nagyon én is ezt az ajándékozósdit.
Pedig nálunk húz@s sincs, mindenki vesz egy szatyornyi méregdrága édességet, azt kínálgatja. Persze nem eszik meg legtöbben. A fiókban penészedik míg ki nem dobják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!