Mindentudó99 kérdése:
Munkahelyen ajándékozást találtak ki. Kevesen vagyunk családias a légkör. Mit vegyek?
Figyelt kérdés
Ez is csak gond mert ezen is agyalni kell. 27 éves 3 gyerekes nőt kell megajándékozzak. 5000 max van meghatarozva. Most vettek hazat. Gondoltam valami vásárlasi utalványra. Vagy az nem jó? Mit vegyek?nov. 16. 08:14
11/14 anonim válasza:
én tavaly ilyet rendeltem családtagoknak... magamnak is :D elfogy, finom, különleges.. és árban is rendben van :)
12/14 A kérdező kommentje:
#8-9-10 Szerintetek nekem ehez van kedvem? Nem sajnálom a pénzt csak feleslegesnek tartom ezt az
egészet. Meg nehéz kitalálni mit is vegyek. De mivel jó a társaság 17 en vagyunk és a többség szeretné ezt természetesen én is csatlakozom. Ezert próbáltam itt ötlethez jutni.
nov. 16. 20:27
13/14 anonim válasza:
3 gyerek- 3 vagy 4 muikulás csomag. pont kijön
14/14 anonim válasza:
Nálunk van egy táblázat erre, ahova mindenki beírja szépen, hogy minek örülne. Néhány dolgot.
Afszom sefog agyalni iyleneken.. aki nem ír, az kap majd valame teszkós tusfürdő készletet vagy mittomén, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!