Állásról.... Többször belefutni az Ilogistic Biatorbágyi raktári hirdetéseibe. Mik a tapasztalatok? Céges buszuk nincs, a bejutás életveszélyes a Biatorbágyi Meggyfa utca felől, közvetlenül a forgalom mellett ..... (jogsim nincs)
Figyelt kérdés
Véleményekokt. 7. 14:57
1/4 anonim válasza:
Életveszélyes??? LOL Akkor ne menj oda.
2/4 Cuki manó 2 válasza:
Én úgy hallottam hogy nagyon szivatnak a munkában
3/4 anonim válasza:
Ami ilyen sűrűn hirdet, az nem véletlen teszi
4/4 anonim válasza:
Egy nagyon kis szakaszon kell csak az autós forgalom mellett, az úton menni, a cba körfori és az 1es körfori között.. amúgy én naponta ott járok autóval, és tapasztalom hogy rengeten járnak ott gyalogosan, nem olyan gáz, mert az autósok ott csak lassan mennek (reggelente 7 és 8 között pedig leginkább nem mennek xD), és különben is mindenki figyel a gyalogosokra. De ott megy a Buba is a viaduktnál, és ahogy néztem, pont ott a logisztikai park mögött, szóval lehet hogy egyáltalán nem kell az autók mellett menni (mondjuk azt nem tudom hogy a bubáról be lehet e menni az ipari parkba mert nem biciklizem). Az állás meg, ha érdekel, el kell menni és megnézni, azzán majd eldöntöd hogy kell-e vagy sem. Néztem a google-ön 4.8-ra értékelik a helyet, szóval annyira nem lehet gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!