Hogyan lehet fenntartani legalább egy minimális motivációt és lelkesedést egy minimálbéres adatrögzítői irodai munka kapcsán? A bér az szotyipénz, a feladatok egy majomnak valók unalmasak, a légkör meg pont olyan mint a fizetés
Miért a munkahelyi dolgoknak kellene motiválnia téged? Van más is, amit egyébként csinálhatsz munka mellett.
Ha elfogadod, hogy ebből csak az egzisztencia a lényeg, és az elég is, akkor ennyit kell tudatosítani.
Ha ebben nem tudsz kiteljesedni, illetve kevés a pénz, tovább kell lépni valahogy. Ja, lesznek kifogások, de azt tartsd meg magadnak, azokat arra használd, hogyan törődj bele a helyzetedbe, ne másokat fárassz vele.
"Miért a munkahelyi dolgoknak kellene motiválnia téged?"
????
WTF??? Soroljam????
Személyes fejlődés
A döntéshozatal érzése
Szakmai fejlődés
Pénz
Légkör
Presztízs
Képzések, továbbképzés
Stabilizálás és biztonság
Juttatások, mint motivációs eszközök a munkahelyen
Világos feladatmegosztás
Elismerés és tisztelet
Az elfogadás és a csoporthoz tartozás érzése
Mi van, önálló gondolatod nincs, csak másolgatsz, linkelsz? Hm?
Akkor megtaláltad a helyedet.
Nem az a kerdes hogy ki menne oda, hanem te minek vagy ott.
Ja tudom, mert jobb kerdest nem tudsz kitalalni.
1. Keresel jobb munkát.
2. Keresel hobbikat, amik örömet tudnak hozni az életedbe úgy, hogy nem kell fizetned értük... olvasni, zenét hallgatni, filmet nézni, mozogni-sportolni, tanulni lehet ingyen is, ha neted van és / vagy van 2 kezed és lábad.
"tessék egy önálló gondolat: ahol szaros 180 nettó a bér, ott MINDEN MÁSRÓL beszélni is felesleges. Minek."
. Akkor miért írtad ki a kérdést?
Múltkor megbeszéltük, hogy az emelésből kijön legalább heti három kőműves Actimel, nem tudom, most mit örjöngsz. Elfogyott a heti adag mára? Be kellene osztanod.
"Azzal motivod magad, hogy nem onnan mész nyugdíjba"
az én korosztályom sehonnan sem fog nyugdíjba menni mert megszűnik addigra a nyugdíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!