Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ápolók miért nem teszik...

Az ápolók miért nem teszik fel a kérdéseiket itt?

Figyelt kérdés
Félnek..

okt. 26. 00:13
A kérdező szavazást indított:
Nem merek itt sem kérdést feltenni
Félek hogy ki derül ki vagyok
Nem érdekel már semmi
Túl sok a rossz tapasztalatom
Szuper az ápolói lét
12 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Milyen kérdéseiket?
okt. 26. 00:57
 2/13 anonim válasza:
90%
Mégis milyen kérdéseket?És miért pont itt kellene feltenniük?Én mertem kérdezni 2-t is.
okt. 26. 01:45
 3/13 Katona Dius ***** válasza:
88%

Mivel egy anonim oldal ez, így nem tudod, hogy aki kérdez, az ápoló-e vagy sem. Ha pedig szakmai dologgal kapcsolatos a kérdése, arra ott van egy másik ápoló, vagy az orvosok. Elég nagy baj lenne, ha az eü-söknek a gyik-ről kellene összeollózniuk, hogyan kell egy sebet bekötni, vagy egy katéter kicserélni.

Bár ha megfigyeled, semelyik szama képviselője nem itt kérdez a szakmájával kapcsolatban. Elvégre nem tudod, hogy aki válaszol, az mennyire rendelkezik az adott témában használható tudással.

okt. 26. 01:57
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

Az ápolók a szakmai kérdéseket nem a gyakorin vagy más anonim oldalon fogják vadidegenekkel megtárgyalni.

Sokkal hitelesebb és megbízhatóbb válaszokat lehet kapni más egészségügyi dolgozóktól.

okt. 26. 04:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert ez egy nagyon kicsi fórum már, és kutya nem nézi
okt. 26. 07:10
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem kérdezni, válaszolni szoktam, az eü témakörben. Hivatástudatot érzek, a nagy sötétség oszlatására.
okt. 26. 08:53
 7/13 A kérdező kommentje:
A legtöbb ápolói kérdésre nulla válasz érkezik..Ugyanúgy emberek az ápolók is mint más is.Szóval vannak kérdéseik is mint bárkinek.
okt. 26. 11:02
 8/13 anonim válasza:
74%
Vagy azt szeretted volna kérdezni hogy miért nem válaszolnak az emberek az ápolók kérdéseire?
okt. 26. 12:18
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Nagy valószínűséggel az általad feltett ápolói kérdésekre a gyakori népe nem tud válaszolni, mert nem ért hozzá. A kérdésedre válaszolni tudók nem ezt a fórumot olvassák.

Remélem teljesen elégedett vagy a válaszommal!

okt. 26. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem nem.Ez egy "sugalmazó" kérdés akart lenni.Címkék #ápolói fizetés #légkör #több juttatás Na meg hogy "Félnek.."
okt. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!