Szerintetek mit érezhetnek az itteni trollok miután törlik a kérdéseiket?
Nem trollkodtam, de valaszomat már törölték, az okát nem tudom a mai napig, mert a kérdésre adott hasznos válasz volt. Lehet valami apró kis hiba miatt.
Az ilyen kérdező szerintem csalódott lesz gondolom.
Egyenként a sok trollkodást ha jól tudom bannolassal "jutalmazzák "
Teljesen jogosan.
Én még viszonylag új vagyok itt, sok mindent nehezen találok meg, ráadásul telefonon nézelődõm, ami kicsi kezelőfelūletet jelent. Nagyon rosszul éreztem magam, amikor jobb kézzel húzni akartam az oldalt, és véletlenūl a felkiáltójelhez ért az ujjam. Ki volt írva, hogy nem látják értelmét a beavatkozásnak, mert a bejegyzés már több mint egy hónapos. Ez azért volt nagyon kellemetlen, mert előtte néhány nappal valóban jeleztem, hogy goromba, durva megjegyzéseket kapok. A második eset valóban véletlen volt, és nagyon bosszantott.
A véleményem pedig: bizonyos foku elfogadóképeségūnknek kell lenni a nyersebb válaszoknál is, hiszen sokfélék vagyunk, de a nagyon durva reakciókat jelenteni kell. A kérdéseknél: ha nem tetszik az a kérdés, simán tovább megyek, mert én nem tudhatom, a kérdező miért tette fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!