Milyen érzés tudni, hogy valaki szerelmes belétek, akit ti nem szerettek, és egy munkahelyen dolgoztok?
Tudjátok a masikrol,hogy odavan értetek, de már nem nyomul, nem erőltet rátok semmit, teljesen kulturáltan elfogadta, hogy nem lehet semmi és abszolút megértő veletek, talán épp azért mert szeret. Próbálja elnyomni magában, és továbblépni, úgy tenni mintha mi sem történt volna. Viszont egy munkahelyen dolgoztok,minden nap találkoztok, amin jelen körülmények között egyikőtök sem tud változtatni.
Foleg lanyok velemenyere lennék kivancsi, mert en vagyok a fiu, aki gondolkozik ezen :D
Nekem egyszer odáig fajult egy ilyen szituáció, hogy munkahelyet kellett váltanom. Nem bírtam elviselni, hogy minden nap látom és más férfiak kedvére tesz. Beismerem, hogy gyenge voltam, pedig maga a munkahely jó volt.
28/f
Nekem volt már ilyenből kellemetlen helyzetem, mert egyikük nagyon nem tudta elfogadni a tőlem jövő nemleges választ, így tovább próbálkozott, mert azt hitte, csak kéretem magam. Hiába nem így volt.
De másokkal is kellemetlen tudott lenni, amikor sokat dolgoztunk egymás mellett, mert tudtam, a másik többet érez, mint én, és ez nem változott később sem.
Az az igazsag, hogy en vagyok a fiu aki beprobalkozott, egyszer beszelgettunk, es fel momdatban megejtette hogy van párja, meg nem nagyon szeret melohelyen beszelgetni.
Azota en nem keresem a tarsasagat, de belul őrlödök,mert nagyon tetszik, es az "egóm" nem tudja feldolgozni,hogy nem kolcsonos a vonzalom.
Ezert kerdezlek titeket, hogy ha ti vagytok a lany helyében, akkor mennyire foglalkoztatna az hogy a fiu ugyanugy neha rapillant, talan latszik is rajta,hogy nem ideges,de feszult a lany kozeleben,stb
Imponáló. Ha nem megy túl egy határon, jóleső.
Ha kicsit túlmegy, akkor kínos, ha nagyon túlmegy undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!