Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen érzés tudni, hogy...

Milyen érzés tudni, hogy valaki szerelmes belétek, akit ti nem szerettek, és egy munkahelyen dolgoztok?

Figyelt kérdés

Tudjátok a masikrol,hogy odavan értetek, de már nem nyomul, nem erőltet rátok semmit, teljesen kulturáltan elfogadta, hogy nem lehet semmi és abszolút megértő veletek, talán épp azért mert szeret. Próbálja elnyomni magában, és továbblépni, úgy tenni mintha mi sem történt volna. Viszont egy munkahelyen dolgoztok,minden nap találkoztok, amin jelen körülmények között egyikőtök sem tud változtatni.

Foleg lanyok velemenyere lennék kivancsi, mert en vagyok a fiu, aki gondolkozik ezen :D

nov. 16. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesített a dolog, de azok kissé más helyzetek voltak, ott sündörögtek körülöttem. Ha nem zavar a fickó, akkor semmi különös, nem gondolok rá.
nov. 16. 15:21
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Az ember válogat, ha nem jön össze az egyikkel, összejön egy másikkal. Itt inkább téged nem értelek, ha te mondtál neki nemet, honnan tudod, hogy ő mit próbál elnyomni magában, lehet már rég továbblépett, csak te szeretnéd azt hinni, hogy még rád gondol. Ilyenkor az szokott lenni a forgatókönyv, hogy te meggondolod magad, hogy mégis kéne a lány, ő meg szemberöhög, mert már rég van más.
nov. 16. 15:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer odáig fajult egy ilyen szituáció, hogy munkahelyet kellett váltanom. Nem bírtam elviselni, hogy minden nap látom és más férfiak kedvére tesz. Beismerem, hogy gyenge voltam, pedig maga a munkahely jó volt.

28/f

nov. 16. 15:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már ilyenből kellemetlen helyzetem, mert egyikük nagyon nem tudta elfogadni a tőlem jövő nemleges választ, így tovább próbálkozott, mert azt hitte, csak kéretem magam. Hiába nem így volt.

De másokkal is kellemetlen tudott lenni, amikor sokat dolgoztunk egymás mellett, mert tudtam, a másik többet érez, mint én, és ez nem változott később sem.

nov. 16. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg elfogadta az illető a nemet és nem próbálkozik semmilyen szinten, akkor pár napig, hétig kínos lehet, de utána az élet megy tovább. A gond akkor van, ha nem fogja fel.
nov. 16. 17:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Az az igazsag, hogy en vagyok a fiu aki beprobalkozott, egyszer beszelgettunk, es fel momdatban megejtette hogy van párja, meg nem nagyon szeret melohelyen beszelgetni.

Azota en nem keresem a tarsasagat, de belul őrlödök,mert nagyon tetszik, es az "egóm" nem tudja feldolgozni,hogy nem kolcsonos a vonzalom.

Ezert kerdezlek titeket, hogy ha ti vagytok a lany helyében, akkor mennyire foglalkoztatna az hogy a fiu ugyanugy neha rapillant, talan latszik is rajta,hogy nem ideges,de feszult a lany kozeleben,stb

nov. 16. 19:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel, hogy mások hogy érzik magukat és nekem ez egy teher lenne, ha néha akaratlanul is látnám, hogy pl szomorkodik vagy vágyakozik vagy ilyesmi, még ha amúgy nem is nyomul rám. Ha ez benne van a levegőben, akkor lehet teher is. Ha tényleg úgy van, hogy ő nem akar téged, akkor azt javaslom titkold ügyesen. Hogy azt feltételezze, nálad már ez elmúlt. És persze nézz körbe..
nov. 18. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt hittem te vagy a csaj.
dec. 4. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kellemetlen lenne. Nem szeretek senkit sem kerülgetni lehetőleg, akivel volt valami kínos affér.
dec. 15. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Imponáló. Ha nem megy túl egy határon, jóleső.

Ha kicsit túlmegy, akkor kínos, ha nagyon túlmegy undorító.

dec. 26. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!