Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már hogy fent kellett...

Volt már hogy fent kellett lennetek egész éjjel? Én ma direkt nem akarok aludni, így akarom még meghosszabbítani az őszi szünetet. Közeleg a hétfő és hányingerem van, ha rágondolok.

Figyelt kérdés

nov. 2. 13:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Édes szívem. Most írtál egy litániát arról, hogy mennyire büdös neked a tanulás és hogy iskola helyett inkább kirándulgatnál. Sittet hordani én is tudok, de kettőnk közül csak én beszélek C2 szinten angolul úgy, hogy mellé van 2 alap meg 2 mesterdiplomám és egy befejezésre váro doktorim és csak én fogom tudni letárgyalni vezérigazgatókkal, hogy miért szeretnének évi 500 ezer dollárt elkölteni egy előfizetésre. Ezért nem 200-ért gürizek, hanem jóval többért. A lehetőség adott, túrázás helyett lehet nyelvet tanulni meg matekot.
nov. 2. 21:55
 22/24 anonim ***** válasza:
Éjjel dolgozom, úgyhogy fent vagyokm
nov. 2. 22:02
 23/24 UlfOrmson ***** válasza:
Egyetemen előfordult, de utána a következő nap használhatatlan voltam. Így nem lesz hosszabb az őszi szünetet, mert a vasárnapot jó eséllyel végigalszod vagy zombiként vegetálsz.
nov. 3. 06:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyszer volt hasonló.

Korán keltem, ügyeket intéztem, és azt hiszem valamikor délelőtt beestem suliba is(nappalis felnőttképzés), ott maradtam kettőig, majd délután megint csinálgattam egy-két dolgot, és jött értem az akkori párom. Vele este iszogattunk, meg elvoltunk hajnalig. Hajnalban jött értem egy rokonom, és mentünk horgászni. Kb délig bírtam, mikor is a 40 fokos napon, a horgásszékben horkolva elaludtam. Aludtam kb összesen 20-30 percet, mert többször aludtam pár perceket, aztán volt este 9 mire lefeküdtem. Már fürdeni épphogy maradt erőm, de akkor már állva majdnem elaludtam tusolás közben. Konkrétan onnantól csak annyi volt a maradék napom, hogy beestem az ágyba, és 1 percen belül elaludtam. Másnap kb délben keltem fel, addig emlékeim szerint meg sem mozdultam.

Másik eset az volt, hogy gimis gólyatáborba mentem, és reggel indultunk, de napközben programok voltak, este pedig buliztunk, semmit nem aludtam. Másnap reggel senki nem tudta, hogy mi lesz, de reggel 7-kor fújtak ébresztőt, és kötelező volt elmenni túrázni. :D Halál másnapos voltam, full fáradt, és a túra is rohadt hosszú, nehéz, és unalmas volt. Dombokon mászkáltunk, meg ilyenek. Minden erőm arra ment el, hogy a lábam előtt nézzem a földet(fel ne bukjak, mert alig láttam a fáradtságtól), meg nyitva tartsam a szememet, mert szerintem simán egy gyengébb pillanatomban elaludtam volna járás közben, és a fejem a földön landolt volna.

Kegyetlen volt mindkettő, de végül is megérte. :D

Egy időben pedig mikor nem sok dolgom volt, csak estire jártam, munkát meg akkor épp nem kaptam, akkor az volt a hobbim, hogy minden este reggelig fent maradtam, tv-ztem/játszottam, majd reggel pedig lefeküdtem aludni. Ezután elég nehezen állt vissza a bioritmusom.

nov. 3. 19:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!