Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már hogy fent kellett...

Volt már hogy fent kellett lennetek egész éjjel? Én ma direkt nem akarok aludni, így akarom még meghosszabbítani az őszi szünetet. Közeleg a hétfő és hányingerem van, ha rágondolok.

Figyelt kérdés

ma 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
És ha nem alszol, az miért jó? Holnap fáradt leszel, mint a szemét.
ma 13:46
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Ez agyhalott megoldás. Gondolom, a suliban nem az ötösre hajtasz...

A kérdésed pedig... nekem is volt, de nem ilyen elmebeteg okból kifolyólag.

ma 13:48
 3/16 anonim ***** válasza:

Pedig jobb azzal is készulni hogy ne legyél kialvatlan es ne bukj ki idegileg ha kezdodik a hét. Sokkal nyűgosebb stresszesebb az ember akkor es meg nagyobb szenvedes lesz a suli.

En ugy vagyok vele csak a novembert kell vegignyomni aztán mar ugyis lazul megint jan 6 ig is.

ma 13:53
 4/16 A kérdező kommentje:
3...hol van az még... 1,5 hónap újabb pokol. Gyűlölöm!
ma 13:54
 5/16 Pumber89 ***** válasza:
100%
Vissza fogod még sírni az iskolai éveket hidd el.
ma 13:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Akkor te sem kollégista vagy, ha ez neked olyan nagy cucc...
ma 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Ahogy már említették, utaltak rá, ha ilyen hozzáállással vagy, akkor bizonyára nem tanulni mész a suliba, csak túlélni, és ezzel a hozzáállással szerintem azon a szinten vagy, hogy örülsz, ha nem buksz meg.

A helyedben az ilyen észszerűtlen ötletek helyett inkább azon agyalnák, hogy biztosítsam mindenből a kettest, inkább a hármast. Ne feledd, ha most ennyira ignorálsz mindent, akkor ha évvégén meghúznak, jutalmul a visszamaradó x év mellé nyersz még egyet.

Világos, hogy téged nem az eszedért, nem az alázatodért fognak szeretni, hanem sokkal inkább a simlis megoldásokra való hajlamod miatt; de ha nem akarod az Ecserin megvenni az érettségit, jobb lenne, ha végre észbe kapnál és felfognád, a világ nem az okostelózásról és a face-ezésről szól. Van felelősségtudat is, amikor a saját tetteidért vállalni kell a felelősséget...

Most dönthatsz úgy, hogy ignorálsz mindent, ami iskola, de az élet vissza fogja neked ezt adni, kamatostul. Talán nem úgy, mint az várható, de rendezni fogja a sors a számlát!

Ébredj kissrác!!!

ma 14:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen, minden harmadik héten esti műszakban.
ma 14:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Igen gyűlölöm... Mert százszor jobb dolgokat is tudnék csinálni helyette... Állatkertbe menni, kutyát sétáltatni, vonatozni, kirándulni, túrázni, mozizni, strandra menni, takarítani és még sorolhatnám... Ehelyett minden nap bent rohadok, ráadásul novemberben még szombatonként is!!
ma 14:10
 10/16 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy fent kellett maradnom nem volt még, azonban nyáron, még messze gimi alatt, jártam már úgy többször is, hogy úgy belefeledkeztem egy könyvbe, vagy sorozatba, hogy reggel 6 felé tűnt fel, hogy már annyi az idő.

Sajnálom, hogy így érzel az iskola miatt, de azzal csak magaddal szúrsz ki, ha ilyenek miatt kialvatlanul vágsz neki a hétnek. Csak stresszesebb, rosszkedvűbb leszel, ami miatt annyira figyelni és teljesíteni sem fogsz tudni. Inkább próbáld meg tartalmasan tölteni a következő ~1.5 napot.

ma 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!