Volt már hogy fent kellett lennetek egész éjjel? Én ma direkt nem akarok aludni, így akarom még meghosszabbítani az őszi szünetet. Közeleg a hétfő és hányingerem van, ha rágondolok.
Ez agyhalott megoldás. Gondolom, a suliban nem az ötösre hajtasz...
A kérdésed pedig... nekem is volt, de nem ilyen elmebeteg okból kifolyólag.
Pedig jobb azzal is készulni hogy ne legyél kialvatlan es ne bukj ki idegileg ha kezdodik a hét. Sokkal nyűgosebb stresszesebb az ember akkor es meg nagyobb szenvedes lesz a suli.
En ugy vagyok vele csak a novembert kell vegignyomni aztán mar ugyis lazul megint jan 6 ig is.
Ahogy már említették, utaltak rá, ha ilyen hozzáállással vagy, akkor bizonyára nem tanulni mész a suliba, csak túlélni, és ezzel a hozzáállással szerintem azon a szinten vagy, hogy örülsz, ha nem buksz meg.
A helyedben az ilyen észszerűtlen ötletek helyett inkább azon agyalnák, hogy biztosítsam mindenből a kettest, inkább a hármast. Ne feledd, ha most ennyira ignorálsz mindent, akkor ha évvégén meghúznak, jutalmul a visszamaradó x év mellé nyersz még egyet.
Világos, hogy téged nem az eszedért, nem az alázatodért fognak szeretni, hanem sokkal inkább a simlis megoldásokra való hajlamod miatt; de ha nem akarod az Ecserin megvenni az érettségit, jobb lenne, ha végre észbe kapnál és felfognád, a világ nem az okostelózásról és a face-ezésről szól. Van felelősségtudat is, amikor a saját tetteidért vállalni kell a felelősséget...
Most dönthatsz úgy, hogy ignorálsz mindent, ami iskola, de az élet vissza fogja neked ezt adni, kamatostul. Talán nem úgy, mint az várható, de rendezni fogja a sors a számlát!
Ébredj kissrác!!!
Olyan, hogy fent kellett maradnom nem volt még, azonban nyáron, még messze gimi alatt, jártam már úgy többször is, hogy úgy belefeledkeztem egy könyvbe, vagy sorozatba, hogy reggel 6 felé tűnt fel, hogy már annyi az idő.
Sajnálom, hogy így érzel az iskola miatt, de azzal csak magaddal szúrsz ki, ha ilyenek miatt kialvatlanul vágsz neki a hétnek. Csak stresszesebb, rosszkedvűbb leszel, ami miatt annyira figyelni és teljesíteni sem fogsz tudni. Inkább próbáld meg tartalmasan tölteni a következő ~1.5 napot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!