Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan reagáljátok le ha egy...

Hogyan reagáljátok le ha egy társaságban gúnyos viccek céltáblái vagytok?

Figyelt kérdés

Sajnos mint sok minden mást,szerintem ezt is tanulni kell. Én természetemből adódóan egy borzasztó hideg, és merev ember vagyok, így ezek nekem extrán rosszul tudnak esni. Könnyen megsértodom. Ellenben van aki tök jól elviseli ezeket, sőt , még rá is tesznek egy lapáttal a gúnyra, ami rájuk irányul. Nekik mi a titkuk, hogy így reflexből tudják hogy vágják ki magukat ilyen szituációkból?

Nekem sosem ment ez az "udvari bolond" szerep. Hajlok arra, hogy ez inkább átok mint áldás ... nem kapcsolódni egy társaság " humor csatornáira". Persze könnyű azt mondani, hogy keressék ugyanilyen kimért embereket, de a világ sajnos nem ilyen. A munkatársaim közt is egy beszélgetés arról szól csak, hogy ki tud nagyobb poénokat gyártani.

Ki mit gondol erről?

febr. 16. 12:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is fájtak ezek.

Nem szabad hagyni, hogy ezek csak megtörténjenek, azonnali, határozott visszajelzést kell adni. "Fejezzétek be, számomra ez nem vicces, nem esik jól.". Stb.

febr. 16. 12:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Mondd a fordítottját annak, amit gondolsz.

Köszönöm a bókot. Hú, ne dicsérj már ennyire, még elpirulok. Aztaa, hogy ez mekkora poén volt.

febr. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!