Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Portás szeretnék lenni, ahhoz...

Portás szeretnék lenni, ahhoz kell nekem személy és Vagyonőr vizsga?

Figyelt kérdés
30F
febr. 16. 13:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Alapvetően nem, de nyilván munkáltatótól függ.
febr. 16. 13:57
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
De igen kell, én is elvégeztem a tanfolyamot és ott tanítják is hogy kell hozzá mármint ahhoz hogy portás lehess, de voltam már éjjeli őr is úgy hogy nem kérték a tanfolyamot hozzá
febr. 16. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
2: szolgáltatásnyújtás keretében. Munkavállalóként nem kell.
febr. 16. 14:20
 4/11 anonim ***** válasza:
De igen munkavállaló ként is, mint ahogy munkavállaló ként is kell a jogsin felül nehéz gép kezelői ahhoz hogy más traktorával dolgozz
febr. 16. 15:14
 5/11 anonim ***** válasza:
4: de pl munkavállalóként könyvelhetsz vagy írhatsz munkaszerződést képesítés nélkül, pénzért külsősként meg nem.
febr. 16. 19:07
 6/11 anonim ***** válasza:
A második vagyok, csak annyit szeretnék mondani hogy nem nekem lesz rossz ha a kérdező butaságot tanul meg tőletek hanem neki, az az igazság amit én írtam
febr. 16. 20:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy hol. Pl iskolába nem kell, de egy gyárban kell, mert ott táskát is kell ellenőrizni általában, és azt csak vagyonőrivel lehet. Amúgy nem nagy dolog a tanfolyam, de érdemes becsületesen megcsinálni, hogy tudd a jogaidat. Sajnos sok őr a saját jogait sem tudja, pedig papírja van róla, hogy elvileg levizsgázott.

Ha van hasonló kérdésed, akkor keress. Évek óta vagyonőr vagyok, és jelenleg egyetemen tanulom a jogot.

tegnapelőtt 13:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Amúgy pl iskolában azért nem kell, mert létezik olyan bejelentés, hogy ,,egyszerű őr, portás", és akkor akként jelentenek be. Ehhez elég a 8 általános. Na, meg iskolában nem is fogsz csomagot, meg táskát ellenőrizni, mert a megbízó erre nem fog utasítást adni neked. De van sok mezőgazdasági telep is ahová megfelel a 80 éves Pista bácsi, mert csak annyi a feladat, hogy felírja a napi két autó rendszámát, ami bemegy a telepre, meg kiadja a kulcsokat. Ezeken kívül semmi más, tényleges vagyonőri tevékenységet nem csinál, sőt nem is csinálhat, hisz ő nem vagyonőr, így a vagyonőri jogok nem illetik őt meg, de valószínűleg neki nyugdíj mellett nem megterhelő a 3 kulcs kiadása, meg a napi 2 mondat beírása nettó 1000 forintért. Egy vizsgázott vagyonőr meg nyilván nem fog ennyiért elmenni dolgozni(általában).
tegnapelőtt 13:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem van vagyonőri, de még azzal se vettek fel eddig sehova. Szerintem nem sok esélyed van, ha igen akkor az kevés pénz lesz.
tegnap 15:21
 10/11 anonim ***** válasza:

9, hol próbálkoztál eddig? Én még Miskolcon is találtam vele munkát két hét alatt. Igaz kevés volt a fizu, de mindig volt vele munkám. Olyan melóm is volt, hogy az egész országot be tudtam járni, mint vagyonőr, mert az volt a munkám, hogy mindenféle építkezéseket őriztem. Mikor elköltöztem akkor is találtam 4 nap alatt melót vele.

Igaz diszkóba például nem vennének fel, mert nincs meg a testalkatom, de oda nem is vágytam soha.

tegnap 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!