Volt már hogy fent kellett lennetek egész éjjel? Én ma direkt nem akarok aludni, így akarom még meghosszabbítani az őszi szünetet. Közeleg a hétfő és hányingerem van, ha rágondolok.
Figyelt kérdés
nov. 2. 13:44
11/24 anonim válasza:
Magadnak köszönheted, ha szombatonként is suli...
13/24 anonim válasza:
Aludj inkább, jobban jársz: a szervezetedet roncsolod, ha nem alszod ki magadat.
14/24 anonim válasza:
@5 Egyáltalán nem biztos. Egy versenyistálló elitgimibe jártam. Gyűlöltem, 2.5-ös átlagokkal, tanulás és házik megírása nélkül szenvedtem át magam az egészen. Egyetemen olyasmit tanultam, amit imádtam, 4.5 alatt nem volt átlagom. Magyarból többször majdnem megbuktattak, az egyik végzettségem magyartanár. Nem vagyok már a pályán, helyette szoftverértékesítésben keresek olyan pénzeket, amilyeneket a legtöbb volt osztálytársam soha nem fog. Voltam vezető, tanácsadó, dolgoztam nemzetközi cégeknél teljesen távmunkában és mindenhol meg voltak velem elégedve. A középiskola sokaknak unalmas, már-már pokoli. Maximálisan megértem, az óráim legalább 20%-án aludtam, mert egyszerűen semennyire nem érdekelt. Az érettségim színötös lett, 90% alatti eredményem nem volt, szóval ezzel sem függött össze semmi.
15/24 A kérdező kommentje:
14...elég bicskanyitogató, hogy ebben a csöves országban csak a programozó, meg szoftverfejlesztő meg ilyen számítógépes szakmákkal lehet jól keresni, na meg persze ha valaki focista... Aki meg pedagógus, az dögöljön éhen havi nettó 180 as fizetéssel...
nov. 2. 17:05
16/24 A kérdező kommentje:
Mitől ér annyit egy vacak kocka, egész nap gép előtt ülő ember munkája, hogy kb 15x annyit keressen mint egy pedagógus???
nov. 2. 17:06
17/24 anonim válasza:
Kérdező, téged ne a pedagógusok aggasszanak ezzel a hozzáállással, hanem a munkások helyzete. Mert az mindennél rosszabb, hogy minimálbérért szakadsz meg a munkába. Pedagógus belőled nem lesz, csak irigykedni fogsz nekik milyen jó
18/24 anonim válasza:
@16 Azért, mert kevesen értenek hozzá, piaci alapon működik és óriási rá az igény. Az adatok többet érnek a 21. században, mint a gabona, ez van. Szerettem tanítani, de ha egyszer nem lehet belőle megélni, akkor marad az informatika.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát ha rajtam múlna, baromira nem az számítana, hogy ki mit dolgozik, hanem MENNYIT. Egy egész nap a gép előtt ülő, az égvilágon soha semmi stresszt nem átélő mocsok informatikus nettó 2-3 milliót visz haza?? Aki meg kigürizi a belét pl az építőiparban, kap havi 200 át... Szánalmas egy világ!!
nov. 2. 19:05
20/24 A kérdező kommentje:
Pontosabban az informatikus napi 3-4 órát ül csak a gép előtt... Szívesen megmutatnám nekik, milyen 200 ezerért az építkezésen gürizni pl
nov. 2. 19:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!