Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi van a Z generációval?

Mi van a Z generációval?

Figyelt kérdés
"Tömegesen rúgják ki a Z generációs fiatalokat: alkalmatlannak tartják őket a munkára..."

okt. 26. 10:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom az, hogy nem a melóhelyen akarják az életüket leélni, nem akarnak túlórázni ingyen. Inkább a munkáltatónak kellene észbe kapni.
okt. 26. 10:26
 2/22 anonim ***** válasza:
42%
Tisztelet a nagyon kevés kivételnek: Teljesen alkalmatlanok bármilyen munkára.
okt. 26. 10:29
 3/22 anonim ***** válasza:
okt. 26. 10:32
 4/22 anonim ***** válasza:
83%
Magukat helyezik előtérbe, nem a munkát
okt. 26. 10:35
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

[link]

mandiner xD

forditasa ennek

[link]

annak a forrasa:

[link]

ők pedig egy online kerdoiv alapjan:

Methodology

This online poll was commissioned by Intelligent.com and conducted on Pollfish in August 2024. In total, 966 business leaders completed the survey.

Demographic criteria and screening questions were used to ensure qualified respondents. This criteria included age (25+), household income (>$75,000), organizational role (c-level executive, human resources manager, director, president, owner/partner, and senior management), company size (>10), and education (technical college, college, or postgraduate). Respondents also had to pass through screening questions to ensure their involvement in hiring for entry-level positions at their company.

ettol fuggetlenul hogy melxik szektor, melyik orszag, semmi info nincs...

okt. 26. 10:36
 6/22 anonim ***** válasza:
10%

ma 10:32

Ha tudtad akkor ezt már nem kellett volna elolvasnod.

okt. 26. 10:36
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Tisztelet a kivételnek, de ők magas fizetést akarnak kevés hozzátett munkával. Ez nyilván lehetetlen, mert a cég az ő munkájából szerez bevételt, amit aztán megkap mint bér. Ha nem termel, bért se tudnak fizetni. Még fiatalok, de idővel kénytelenek lesznek felnőni a valóságba.
okt. 26. 10:40
 8/22 anonim ***** válasza:
32%
Mindig az éppen aktuális fiatal generációt szidja az előző "nagyon kemény és dolgos" generáció. Kb. az ókorban kezdődött ez a faßság, de persze 3000 év alatt se sikerült túljutni rajta...
okt. 26. 11:02
 9/22 anonim ***** válasza:
65%
#8 miért is? Én Y vagyok és nem volt probléma munkát találni, sehonnan se rúgtak ki a próbaidő alatt. Mezei érettségivel és OKJ-val minden beugró teszten sikeresen átmegyek, miközben friss diplomások véresen elhasalnak rajta. Szóval ezek a Z-k az egyetemen is csak átvergődnek, érdemi tudást nem szereznek, aztán csodálkoznak. Nyilván az én generációmban is sokan csak elbulizták az egyetemet, de azok nem is kaptak diplomát. Manapság mindent lekönnyítettek a szintjükre, ami nem jó, mert a munkaerőpiac ezt már nem bírja el.
okt. 26. 11:07
 10/22 anonim ***** válasza:
51%
#9 Én '96-os vagyok (a fa§z tudja már, hogy az milyen generáció) és nekem sem volt sose gondom a munkával, sose panaszkodtak rám a munkahelyen. Viszont vannak nálam 8-10 évvel fiatalabb kollégáim is és a többségük becsületesen végzi a munkáját, nem késik, nem panaszkodik stb. Persze vannak, akik igen, de ez a nálam idősebb korosztályban is előfordul, a generáció akik annyira keménynek és munkabírónak tartják magukat, sokuknak be nem áll a pofájuk arról, hogy "ilyen buźi fiatalok, olyan gyenge fiatalok", unalmas már qrvára ez a téma, kisgyerek korom óta hallgatom ezt és a saját környezetemben pont azok a leglustább és leghisztisebb emberek, akik a nyálukat verik...
okt. 26. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!