Milyen tapasztalataitok vannak a Z generációs munkatársakkal?
Belőlük is van mindenféle ember, nem tudnék rájuk húzni egy sablont. A gyárban a soron kedvesek, közvetlenek voltak, akikkel dolgoztam. Amikor irodába kerültem, ott már kicsit távolságtartóbbak voltak a fiatalok és magasabb lovon ültek. Nem hinném, hogy a környezet miatt, egyszerűen így jött ki.
Talán annyi közöst tudnék felmutatni, hogy jobban adnak magukra, jobban vigyáznak az egészségükre, többet sportolnak és jobban megbecsülik az állatokat. De ez csak az én észrevételem.
Kik azok a Z generaciosok?
Talan magyarul beszeljel hogy mas is megertse.
#3 ebben mi nem magyar? A Z betűt nem ismerted eddig? XD Vagy a generáció szót? Az is magyar…
Aranyosak, jófejek általában, viszont a munkáról az az elképzelésük, hogy lehetőleg ne kelljen csinálni semmit, de azzal sok pénzt keresni. És csaponganak, igaz ennyi idősen én is csapongtam, a stabilitás utáni vágy jellemzően később jön.
Informatikai szempontból a legtöbb sajnos nagyon buta.
Ez nem csak az ő hibájuk, az egész országban egy kalap szar a középiskolai informatika oktatás. De azért az vicces, amikor a 24 évesnek én mutatom meg, hogy Excelben létezik kereső. Meg hogy Word-ben a bekezések közötti távolságot nem enterezéssel növeljük.
De neki kell a 12 generációs i7-es laptop, csak tudnám mire fel, mikor a Word ikonját is alig találja meg...
Annak ellenére, hogy ezeket a generációs dolgokat általánosításnak gondolom, mert nagyszülőktől dédunokákig rengeteg kivételt láttam minden generációban, ezek ellenére találtam videókat, ami ktetszettek.
Lehet ismered ezta Fridi sorozatot, sztem jók:
Ez már a 3. rész, ha jobban érdekel, érdemes megnézni a többit is. :-)
Én Z generációs vagyok, de nincs jó tapasztalatom. Volt építkezésen 2 fiatal srác, akik kollégáim voltak, és kb szétlopták az építkezést. Milliószor felvette a kamera mit csinálnak, de leszarta mindenki.
Aztán most boltokat őrzök, és itt sok boltban akad pár fiatalabb lány, vagy fiú, de a legtöbb lány az távolságtartó, a fiúk meg irtó nagyképűek.
Igazából nem is szoktam beszélgetni senkivel kb. Csinálom a dolgom, és ennyi. Egy őr amúgy is inkább ilyen, nem pedig bratyizós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!