Mennyire nehéz munkát találni a jelenlegi helyzetben? Biztosat feladni egy bizonytalanért ? Aki esetleg hasonlò cipőben jár leírhatná a tapasztalatait, miòta keres munkát , illetve könnyen felvették e bárhova is mostanában
Nem muszáj feladni a biztosat amíg nincs másik!
A szabadidődben nyugodtan kereshetsz munkát és ha találtál akkor felmondasz.
Biztosat most nagyon nem érdemes feladni!
Ősztől megint jönnek a létszámleépítések.
Hát mondjuk úgy, májustól júliusig lehetett munkát találni. Én is találtam. Előtte szinte semmi nem volt meghirdetve.
Nehéz..
4 hónapja keresek melót. Abban a megyében ahol lakom pedig nagyon nagyon tré a felhozatal.. 150 ezerért el tudnék menni persze napi 10 órában szalag mellé bármikor. (Van bevételem csak nem bejelentett munka és nem állandó) Ezért nem is igazán akarok a megyében maradni.. mert 1-2 megyével odébb már van normális munka normális pénzért. Ha úgy jelentkezek, hogy nem írom bele az önéletrajzomba, hogy xy helyen lakom akkor felhívnak mert megfelelnék de azért mondjam már meg hol lakom. Ekkor kiderül, hogy 50-60km és nekik az úgy már nem jó. Vagy költözök azonnal és megkapom a munkát vagy felejtsük el egymást elven vannak.
Voltam egy helyen (tőlem 100km) ahova felvettek volna de a munkahelyi körülmények olyanok voltak, hogy elképesztő… ezért is vittek körbe mielőtt elfogadom vagy sem, hogy lássam hova csöppennék (az ott eltöltött óra után 2 napig levegőt se kaptam normálisan)
Most viszont jövő héten 3 helyre is megyek interjúra. Már a tököm tele van ezzel a munkahely kereséssel. Csinálok egy olyan szakmát ami tetszik és jól is kereshetek vele, aztán csinálom azt életem végéig.
Mostanában elég könnyű munkát találni és válogatni is lehet az ajánlatok között.
Viszont a nyár miatt tovább tart mert interjúztatók egy része szabadságon van.
Mostani munkahelyemre nem én jelentkeztem hanem ők kerestek, másnapra megbeszéltünk telefonos interjút, rá egy héttel személyeset, egy hónapra rá nagyfőnökös interjú.
2 hétig tartott mire megegyeztünk szerződésben és még 2 hónapig felmondási időn vagyok a régi helyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!