Mennyire nehéz munkát találni a jelenlegi helyzetben? Biztosat feladni egy bizonytalanért ? Aki esetleg hasonlò cipőben jár leírhatná a tapasztalatait, miòta keres munkát , illetve könnyen felvették e bárhova is mostanában
De hogyan keresnek fel más helyről? Honnan tudják az email címed, telefonszámod? Ilyen privát infókat nem ír ki az ember sehova, az akkori munkahely se adhatja ki. Elmentek a címedre amit kinyomoztak és bekopogtattak, hogy szia pityu kell munka?
Max ha egy régi jelentkezésed megtalálták és azon rajta vannak ezek az adatok.
Kérdezőnek:
Ötös vagyok.
A mi területünkön ősztől durván csökkennek a bevételek a tavaszi-nyári időszakhoz képest. Erre rájön az energia drágulása, ami ugye sajnos pont ősztől jobban fogy, pl jóval többet kell világítani.
Ezért a munkáltató az őszi időszakban elkezdi elküldeni a dolgozókat, hogy talpon tudjon maradni. Majd tavasszal, vagy nyáron visszavesz, ha egyáltalán visszavesz.
Tudom, engem is úgy vettek vissza májusban.
Linkedinre ha felteszed az önéletrajzod nem kell állásra jelentkezni mert HR fog keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!