Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire nehéz munkát találni...

Mennyire nehéz munkát találni a jelenlegi helyzetben? Biztosat feladni egy bizonytalanért ? Aki esetleg hasonlò cipőben jár leírhatná a tapasztalatait, miòta keres munkát , illetve könnyen felvették e bárhova is mostanában

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

De hogyan keresnek fel más helyről? Honnan tudják az email címed, telefonszámod? Ilyen privát infókat nem ír ki az ember sehova, az akkori munkahely se adhatja ki. Elmentek a címedre amit kinyomoztak és bekopogtattak, hogy szia pityu kell munka?

Max ha egy régi jelentkezésed megtalálták és azon rajta vannak ezek az adatok.

2023. aug. 6. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
#10 Ennyi...
2023. aug. 6. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
56%
#11 linkedIn, professon.hu, stb...feltöltöd az önéletrajzod, megadod az elérhetőséged. A Hr-esek folyamatosan böngészik az álláskereső portálokat, ha alkalmas vagy számukra akkor keresni fognak. Engem elég gyakran fel szoktak hívni, voltam is pár interjún mostanában.
2023. aug. 6. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

Ötös vagyok.

A mi területünkön ősztől durván csökkennek a bevételek a tavaszi-nyári időszakhoz képest. Erre rájön az energia drágulása, ami ugye sajnos pont ősztől jobban fogy, pl jóval többet kell világítani.

Ezért a munkáltató az őszi időszakban elkezdi elküldeni a dolgozókat, hogy talpon tudjon maradni. Majd tavasszal, vagy nyáron visszavesz, ha egyáltalán visszavesz.

Tudom, engem is úgy vettek vissza májusban.

2023. aug. 6. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Linkedinre ha felteszed az önéletrajzod nem kell állásra jelentkezni mert HR fog keresni.

2023. aug. 6. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Nehéz, ugyanakkor egy nagy káoszt lehet tapasztalni a területen. El lett b*va egy nagyon fontos közszférás álláskeresési portál tavasszal, ami nehezíti a keresést, ugyanakkor a munkaadók nagy része sincs a helyzet magaslatán, mert nem feltétlen a megfelelő ember interjúztatja a jelentkezőket, és így van, hogy "aki jön, azt felvesszük" alapon kölcsönösen megszívatják a felek egymást, ha nem figyelnek a felek.
2023. aug. 6. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen feltételekkel és hol keresel.
2023. aug. 6. 22:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!