Röhögtök amikor az otthonról "dolgozó" irodisták panaszkodnak a "nehééééz" munkanap miatt, amikor valószínűleg meghalnának ha gyárban kellene 10-12 órázniuk váltott műszakban?
#12 "Amíg mások ténylegesen dolgoznak."
Ezek szerint te nem abba a körbe tartozol, hiszen itt vagy munkaidőben és írogatod a véleményed a gyakorin. Nem kéne dolgoznod?
Nem tudom 12-es, mit szólnál, ha az irodisták nem dolgoznának. Nem lenne új beszerzés, nem jönnének anyagok, amivel a fizikai munkások dolgoznak, nem lenne fizetés, stb.
Nem mondom, tényleg vannak ingyenélők, akik nem dolgoznak.De jobb helyekről azokat hamar kibasszák.
Nekem irodai munkám van, ami nem olyan nehéz, és home office-ba is szoktam lenni. Diákmunkaként voltam szalagon is, anyám is munkás volt egész életében. Azt mondta, hogy tanuljak, hogy ne kelljen a szalag mellett robotolnom. Pedig nem volt nehéz a szalag mellett robotolni, én szerettem csinálni. Miután bele szoktam a munkába, bármikor ki tudtam kapcsolni az agyam, és el voltam az "álom világomban", vagy beszélgettem a körülöttem lévő emberekkel. Egy dolgot utáltam nagyon, hogy meghatározott időben és idejű szünetek voltak, és én azt tartom az irodai munkám legnagyobb előnyének, hogy bármikor tarthatok szünetet.
Én nem gondolom, hogy az irodai munka könnyebb lenne, mint a szalag mellett állni. Sőt, mivel ilyen "laza" a munkaidő, ezért ha túlórázni kell, akkor túlórázni kell, és sokszor elmennek a délutánjaim is.
Pont te voltál az, aki számonkérte itt a többséget, aki home officeban dolgozik. Mindeközben te is a gyakorit bújod. Persze nyilván nem munkaidőben 😀
Továbbra sem az irodai dolgozók hibája, hogy másoknak gyárban kell robotolni. Mint ahogy az sem, hogy a legtöbb ember, aki gyárban robotol, azért van ott, mert lusta volt tanulni vagy képezni magát, mert az idő és pénz.
Ha olvastad a korábi kommentemet, én vírusos fertőzéssel vagyok betegszabadságon.
Itthon, beteszabadságon had nézzek már fel a netre. Köszi!
Amúgy itthon (vagy talán máshol is?) nem tudom mi ez a faszméregetés, főleg a mai világban. Amennyiben nek tetszik, ami van teljesen legálisan arrébb mehetsz más faluba/városba/országba és csinálhatod, ami neked tetszik.
Érted, van aki kockulással, van aki egész napos fizikai munkával, van aki szellemi munkával, van aki vegyesen dolgozik. A mai világban, ha nem talász valami neked fekvő munkát (pénzkeresést) azt csak magadnak köszönheted, hisz a szabadidőben lehet tanulni, képez i magad. Bár ez sok ismerősömtől is idegen és ők a legidegesebbek, amikor felhozom nekik.
Vonja le mindenki a saját következtetését…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!